Meer dan een printer

7 juni 2017 | Auteur: | Posted in Hardware

De meeste mensen gebruiken een printer niet alleen om verschillende soorten bestanden te printen, maar ook voor andere doeleinden. Heb jij meer dan een printer nodig, dan koop je een all in one printer. Een all in one printer heeft namelijk meerdere functies, die op deze pagina kort beschreven worden.

Printen

Natuurlijk kun je met een all in one printer verschillende soorten documenten afdrukken. Denk hierbij aan rapportages met alleen tekst, maar ook aan bestanden met zowel tekst als afbeeldingen en documenten met alleen beeldmateriaal. Een goede printer werkt niet alleen snel, maar print ook erg scherp.

Kopiëren

Met een all in one printer kun je niet alleen printen, maar ook kopiëren. Heb je een belangrijke vergadering en wil je de agenda een paar keer kopiëren? Dan regel je dit gemakkelijk en snel met de all in one printer. Door deze functie kun je losse documenten eenvoudig en snel vermenigvuldigen.

Scannen

Soms heb je een document op papier, maar heb je het eigenlijk op je computer nodig. Met een all in one printer zet je een papieren document in een mum van tijd op je pc. Je legt het document op de printer, je geeft aan naar welk e-mailadres het document verstuurd moet worden en je scant het document in. Voor je terug bent op je werkplaats, heb je het papieren document al digitaal via mail ontvangen.

Faxen

Faxen wordt niet meer zo veel gedaan, maar toch is deze functie nog erg handig. Daarom zijn all in one printers niet alleen uitgerust met de optie om te printen, de optie om te scannen en de optie om te kopiëren, maar ook nog altijd met een faxfunctie. In feite biedt de printer alle software die jij nodig hebt voor optimaal documentmanagement, zowel op kantoor als thuis. Je kunt de printer namelijk ook aanschaffen om thuis te gebruiken.

Reacties uitgeschakeld voor Meer dan een printer

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.