Pokémon Go-update en functies

31 oktober 2016 | Auteur: | Posted in Apple

Alles wat je moet weten over de nieuwe functies en verbeteringen in Pokémon Go nieuwste update voor Android en iOS staat dat hier beschreven. De recente veranderingen om pokemons te paaien en te spotten, nieuwe Catch Bonus, Gym Training, Pokémon Go Plus en Apple Watch 2 ondersteuning, allemaal nieuws over Pokemon Go. De Pokémon Go updates blijven komen en niet altijd publiceert Niantic dat. De laatste wijzigingen en andere incrementele aanpassingen zijn niet bekend gemaakt maar wel doorgevoerd door Niantic.

De nieuwste aanpassing is boven de “speed limit” gaan. Als het spel merkt dat je sneller dan 30 mijl per uur gaat, zal je Sightings radar stilgelegd worden en zal je geen Pokémon zien. Deze stap is uiteraard ingegeven door bezorgdheid over de veiligheid van mensen die spelen tijdens het rijden.

Zoals beloofd door ontwikkelaar Niantic, werd één grote nieuwe functie recent toegevoegde in Catch Bonus. Pokétrainers ontvangen nu een capture bonus voor het vangen van meerdere Pokémon. Je kan ook medailles verdienen en kans maken op het vinden van zeldzame Pokémon.

Vorige updates aan het spel hebben een groot aantal nieuwe functies geïntroduceerd. Denk dan aan Capture Locatie. Dit is een eenvoudige toevoeging aan het spel dat de plek waar je een bepaalde Pokémon zal vangen weergeeft op het scherm. Andere nieuwe features die onlangs zijn aangekondigd zijn de Buddy Pokémon-systeem, inkomende Apple Watch 2 ondersteuning en de Pokémon Beoordeling systeem, waarmee scherpe Poké trainers meer informatie over de aanval van hun monsters en verdediging statistieken los laten.

Reacties uitgeschakeld voor Pokémon Go-update en functies

Auteur:

This author has published 23 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.