3 Belangrijke stappen voor CandyCrush

16 december 2016 | Auteur: | Posted in Apple

Om Candy crush effectief te kunnen spelen is het heel belangrijk om vertrouwd te raken met het speelbord. Wanneer je het spel start, krijg je een bord voor je, die bedekt is met snoepjes. Let goed op hoe de snoepjes zitten op een specifieke plaatsen. Elke keer dat je een snoepje verpletter, zal je punten verdienen. Deze punten zullen helpen om verder te komen in het spel. Als je niet genoeg punten verdiend bij het voltooien van een level, zal je een leven verliezen. Verliezen van vijf levens zal je dwingen om je levens aan te vullen.

Het spel wordt gespeeld door met snoepjes, in elke richting (zolang het niet is geblokkeerd), sets van 3 of meer van dezelfde snoepjes te maken. Wanneer afgestemd, zullen de snoepjes verpletteren en deze verschuiven naar boven, zodat je een reeks van verschillende doelen bereikt. Als je sets van meer dan 3 maakt, zal je snoep combinaties creëren.

Als je combinaties met vier snoepjes maakt, zal een speciale snoep worden gecreëerd die een hele rij snoep zal doen barsten. Als je een rij met 5 of meer snoepjes in een T of L-vorm, heb zal je een verpakt snoep kunnen maken. Deze matchen snoepjes en vervolgens ontploffen ze.

Je kunt ook boosters kopen de meeste boosters in het spel koop je met behulp van echt geld. Deze kunnen helpen om een level te winnen. Wees voorzichtig met hoe je ze kunt gebruiken en wees strategisch. Er zijn boosters die beweging toe voegen, de lolly hamer (die de gewenste snoep verplettert op het bord), shuffle snoep (die de raad van bestuur zal herschikken) en een aantal andere boosters.

 

 

Reacties uitgeschakeld voor 3 Belangrijke stappen voor CandyCrush

Auteur:

This author has published 23 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.