Een hoverboard bestellen

31 oktober 2016 | Auteur: | Posted in Hardware

Hoverboards zijn niks als je auto, fiets of de bus en zijn ook niet daarmee te vergelijken. Ze zijn wel soepel en handig als je iets nodig hebt om van de ene plaats naar de andere te pendelen. Zij hebben een bereik van (ongeveer 12 mijl op vlakke wegen), ze zijn niet zo snel, maar wel een hoop plezier.

Wennen aan het rijden op een hoverboard duurt minstens een paar minuten-voor sommige mensen wat langer. Het is aan te raden een helm te dragen en misschien met een vriend die achter je kan lopen die je kan opvangen als je valt. Als je het eenmaal onder de knie hebt, is net als fietsen, je leert het nooit meer af. Om vooruit te gaan, til beide voeten subtiel naar voren en draai gewoon een beetje. Door druk uit te oefenen op de voetzool ga je tegenovergestelde richting. Het moeilijkste deel is het opstappen, omdat je hier enige balans moet vinden. Je kunt daarom het beste vast houden aan iets als je op de hoverboard stapt. De SwagTron modellen hebben een speciale leermodus dat deze taak een beetje makkelijker maakt. Maar niet alle hoverboards zijn hiervan voorzien. Deze modus is handig als het ingeschakeld is en maakt de hoverboard stabiel wanneer je erop stapt.

Wat betreft de veiligheid, een hoverboard heeft kleine wielen en het gebrek aan het stuur maken het soms wel gevaarlijk. Stabiliteit wanneer je rijdt over onregelmatig terrein kan zo verloren gaan en je kunt er dan ook echt van de hoverboard vallen. Het is prima voor binnen of op glad wegdek, maar je moet voor bereiden op de uitdagingen wanneer het gaat over de hobbels en ruwe oppervlakken.

https://www.hoverboardvoordeel.nl

Reacties uitgeschakeld voor Een hoverboard bestellen

Auteur:

This author has published 23 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.