Bedrijfsprinter laten repareren

11 mei 2017 | Auteur: | Posted in Hardware

Een kapotte printer is wel het laatste wat je nodig hebt, zeker als bedrijf. Vrijwel alles gaat tegenwoordig online, echter, vaak heb je zulke online informatie ook nodig op papier. Een kapotte printer kan veel tijd en geld kosten. Daarom is het van belang dat een kapotte printer zo snel mogelijk gerepareerd wordt.

Een voordelige keuze

Onze service engineers zijn werkzaam rondom de regio Apeldoorn. Een printer repareren is om die reden niet zo duur.

Als je een contract afsluit leveren wij printers en zorgen we daarnaast voor regulier onderhoud. Dit voorkomt een kapotte printer. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken over onderhoud en eventuele problemen met de printer..

Onze gecertificeerde technische dienst

Een printer repareren is niet altijd even simpel. Daarom hebben wij onze eigen gecertificeerde technische dienst die jaarlijks wel 1900 printers onderhouden en repareren. Onze technische dienst heeft dus verstand van zaken! Als je bedrijfsprinter kapot is en je wilt je printer repareren kun je bij ons een storing melden. Omdat wij het belangrijk vinden dat je snel geholpen wordt, zodat je niet in de problemen komt, zal een van onze experts binnen 2 uur reageren. Soms komt het voor dat problemen via de telefoon opgelost kunnen worden. Onze experts leggen je via de telefoon stap voor stap uit wat je moet doen. Mocht dit niet mogelijk zijn sturen wij zo snel mogelijk een service engineer. Binnen 24 uur is je bedrijfsprinter weer als nieuw!

Merken printers

Voor zowel HP, Canon, Lexmark als KYOCERA zijn wij gecertificeerd. Daarnaast kun je bij ons terecht voor onderhoud van printers en de reparatie voor labelprinters.

Reacties uitgeschakeld voor Bedrijfsprinter laten repareren

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.