De fashion kleuren voor aankomende zomer!

7 april 2014 | Auteur: | Posted in Accessoires, Korting, Mode, Schoenen, Shoppen

Wij hebben ons alvast verdiept in de aankomende fashion trends. We hebben de ‘koude’ winter achter ons gelaten en richten ons nu volledig op de lente en in de zomer.Wil je geen flater slaan met je kleding lees dan goed dit artikel. Wij beschrijven de mode trends voor aankomende zomer.

Het voorjaar en de zomer van 2014 staan volledig in het teken van een en al vrolijkheid. Opvallende kleuren, veertjes, een haarbandje met een bloemenprint niets lijkt te gek voor aankomende zomer. De kleuren die je voornamelijk zal gaan zien zijn lichtroze, lichtblauw, mingroen, zacht geel en lila. Als je kleding een van deze kleuren zal hebben aankomende zomer dan weet je dat je goed zit. Niet alleen de pasteltinten zijn trendy maar je valt ook in de smaak als je glanzende stof in een pastelkleur draagt.

De Ibiza style gaat het helemaal worden aankomende zomer. Bij Ibiza style denk je aan de bohemien en aztecs designs en aanvullend met veel opvallende kleurencombinaties en veertjes, kralen en de gipsy look. Vaak wordt dit afgemaakt met een zonnebril, dierenprintje en sandalen. Als je deze combinatie goed weet te combineren dan ben jij helemaal klaar voor een mooie hipp(i)e zomer. Het enige waar je dan nog afhaneklijk van bent zal het weer zijn. Al deze kleren zijn verkrijgbaar bij sevenbien mode. Sevenbien is een nieuwe dynamische online winkel die gericht is op de laatste en nieuwste trends in modeland.

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.