Estée Lauder make-up voor de ogen

16 januari 2015 | Auteur: | Posted in Accessoires, Shoppen

Estée Lauder is een luxe merk met prachtige make-up producten. De Estée Lauder make-up voor de ogen bestaat uit diverse producten waarmee je een mooie oogopslag creëert. Met de Estée Lauder make-up kun je gemakkelijk natuurlijke looks en dramatische looks maken.

Soorten Estée Lauder make-up

De collectie Estée Lauder make-up voor de ogen bestaat uit diverse producten, zoals wenkbrauwpotlood, mascara, oogpotlood en eyeliner. De Estée Lauder make-up is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat je een look kunt maken die perfect bij jou past. De wenkbrauwpotloden zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Als je een wenkbrauwpotlood uitkiest, dan kun je een kleur nemen die net iets donkerder is dan je eigen haarkleur. Met een oogpotlood of met een eyeliner kun jij je ogen laten opvallen. De oogpotloden zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De neutrale kleuren passen overal bij, maar je kan ook voor een opvallende kleur gaan. De mascara’s van Estée Lauder geven elk een ander effect. Je kan zelf kiezen of je liever lange wimpers of volle wimpers wil hebben. Daarnaast zijn er waterproof mascara’s.

Estée Lauder make-up dragen

Met de Estée Lauder make-up kun je makkelijk een verzorgde look maken. Wil je een natuurlijke look? Gebruik dan Estée Lauder make-up met natuurlijke kleuren zoals bruin en grijs. Teken voor een natuurlijke look je wenkbrauwen lichtjes in. Met een oogpotlood kun je een lijntje om je ogen zetten. Met het sponsje aan de achterkant van het potlood kun je deze lijn een beetje vervagen. Wil je juist een strakke lijn? Dan kun je het beste de vloeibare eyeliner gebruiken. Hiermee kun je gemakkelijk een scherpe lijn boven je oog zetten. Maak je look compleet met een laagje mascara. Met de Estée Lauder make-up kun je ook een look voor een feest maken. Teken je wenkbrauwen dan iets donkerder bij dan normaal en gebruik een gekleurd oogpotlood. De Estée Lauder make-up is erg handig voor het maken van looks voor verschillende gelegenheden.

Auteur:

This author has published 19 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.