Een stevige Samsonite laptoptas die je overal mee naar toe kunt nemen

17 april 2015 | Auteur: | Posted in Accessoires, Shoppen

Ga je op reis en wil je graag je laptop en tablet goed opbergen. Dan is een stevige Samsonite laptoptas een goede optie. De Samsonite laptoptas is voorzien van een zo geheten Smart -sleeve. Dat wil zeggen dat je de laptoptas gemakkelijk over de stuurstang van de koffer kunt schuiven. Op deze manier kun je de laptoptas en koffer gemakkelijk meenemen en houdt je een hand vrij. De Samsonite laptoptas is ook voorzien van een handvat en een verstelbare schouderband. dit bied vele mogelijkheden voor het dragen van de laptoptas.

Een Samsonite laptoptas met een ruim voorvak en genoeg ruimte voor je laptop en tablet

Een Samsonite laptoptas is voorzien van een ruim voorvak waar je heel overzichtelijk je spullen in op kunt bergen zoals visitekaartjes, pennen en een telefoon. Verder bied de Samsonite laptoptas voldoende ruimte voor het veilig en goed opbergen van je laptop en tablet. Er zijn Samsonite laptoptassen met een wat klassiekere uitstraling maar je hebt er ook die een moderner jasje hebben. Samsonite bied je ook de mogelijkheid om een rugzak als laptoptas te gebruiken. Ook de laptoprugzak heeft genoeg ruimte voor je laptop en tablet.

Een Samsonite laptoptas om alles overzichtelijk in op te bergen

De Samsonite laptop tas is verkrijgbaar in verschillende mooie modellen en kleuren. Deze laptoptassen zijn verkrijgbaar in onder andere mooi klassiek zwart of grijs maar bijvoorbeeld ook in een mooie blauwe kleur. Met de verstelbare schouderband kun je de draagband zo verstellen dat je de laptoptas gemakkelijk over je schouder kunt hangen of dragen. Een Samsonite laptoptas heeft heel veel opbergvakken.genoeg plaats om alles wat je nodig hebt mee te kunnen nemen. Een Samsonite laptoptas is gemaakt van materiaal van uitstekende kwaliteit en daarom heeft de Samsonite laptoptas een gegarandeerde lange levensduur.

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.