PILOTENKOFFERS – DE ZAKELIJKE TREND VAN DIT MOMENT!

27 juli 2017 | Auteur: | Posted in Accessoires, Computers, Shoppen

De nieuwe zakelijke trend voor dames en heren die op zoek zijn naar een stijlvolle koffer is de pilotenkoffer. De koffers werden oorspronkelijk gebruikt door piloten om kaarten, documentatie, reisbescheiden en kleding in te vervoeren.

De nieuwe zakelijke trend voor dames en heren die op zoek zijn naar een stijlvolle koffer is de pilotenkoffer. Tegenwoordig loopt een groot deel van werkend Nederland met deze koffer. De koffer is ideaal om je laptop en andere documenten in te vervoeren.

Tegenwoordig zie je deze koffers ook steeds vaker terug bij advocaten en vertegenwoordigers. De koffers worden vaak voorzien van een cijferslot en tegenwoordig worden ze vaak uitgerust met wieltjes zodat de koffer als trolley gebruikt kan worden en makkelijk te vervoeren is.

Een leuk weetje is dat de koffers werden oorspronkelijk gebruikt door piloten om kaarten, documentatie, reisbescheiden en kleding in te vervoeren.
Koffer & Tas biedt het breedste assortiment aan in Nederland en België wanneer het gaat om de pilotenkoffer. Daarnaast bieden wij voor meerdere lederen pilotenkoffers bedrukking aan. Hierdoor wordt het mogelijk om jou koffer nog persoonlijker te maken. Bij elk product vindt je een uitgebreide productomschrijving. Mocht iets niet helemaal duidelijk zijn of heb je suggesties voor een nog betere Koffer & Tas website, neem dan contact met ons op via de chat of onze contact pagina.

Reacties uitgeschakeld voor PILOTENKOFFERS – DE ZAKELIJKE TREND VAN DIT MOMENT! Tags: , ,

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.