Supertrash tassen 2015

4 maart 2015 | Auteur: | Posted in Accessoires, Mode, Shoppen

Bij Supertrash kan je terecht voor diverse soorten tassen. De Supertrash tassen zijn variërend van de kleine clutches tot grotere rugtassen. Zelfs reiskoffers zijn in de collectie opgenomen. De collectie van 2015 van Supertrash wordt gedomineerd door zwart en slangenprint (gecombineerd met zilver). Veel modellen zijn in beide varianten te verkrijgen.

Handtassen

De kleinste handtassen zijn dit voorjaar te koop in verschillende uitvoeringen. De clutches zijn ook verkrijgbaar in zwart of in slangenprint. De prijzen liggen rond de tachtig euro. De tasjes zijn gemaakt van leer of lijken op leer. Een goedkoper alternatief is het make-up tasje van canvas. Hiervan liggen de kosten een heel stuk lager.

Grotere handtassen zijn er ook te koop in zeer veel modellen. Zowel in leer als in hoogwaardige kunststoffen worden de tassen gefabriceerd. Een extra vakje in de tas geeft je de mogelijkheid om jouw waardevolle spullen veilig op te bergen.

Rugtassen

Een tas draag je graag op je rug voor meer bewegingsvrijheid? Ook dat kan bij Supertrash. Rugtas Helen is een mooie zwarte leren tas met franjes. Hou je meer van strakkere modellen, dan kan je voor de ander modellen gaan. De Bellabag bijvoorbeeld kan ook als handtas gebruikt worden.

Reiskoffers

Voor jouw vakantie kan je ook terecht bij Supertrash. Mooie leer-look reiskoffers in diverse kleuren en bloemenprints zijn ook onderdeel van de collectie.

Overige tassen

Ook voor jouw geld en pasjes is bij Supertrash een modieuze oplossing. De portemonnees van Supertrash zijn verkrijgbaar in de slangenprint en het zwart van de tassen, maar ook in andere kleuren zoals grenadine en grape. Ze zijn ruim voorzien van vakken om de pasjes en het geld goed in te kunnen bewaren. In de collectie zijn ook hoesjes opgenomen voor jouw telefoon en iPad. De hoezen zijn verkrijgbaar in zwart, wit, grenadine en bloemenprints. Prachtig te combineren met jouw hand- of rugtas.

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.