Zorgverzekering met fysiotherapie kiezen

29 augustus 2017 | Auteur: | Posted in Financieel, Gezondheid, Medisch, Verzekeringen

Veel mensen in Nederland hebben fysiotherapie nodig bij het herstellen van ongelukken of operaties. De kosten hiervan kunnen fors oplopen als jij je hier niet aanvullend voor verzekert.

Als je chronisch ziek bent of simpelweg veel behandelingen nodig hebt, kan het slim zijn om je aanvullend te verzekeren voor fysiotherapie. Als je namelijk 18 jaar of ouder bent en chronisch ziek bent dan zijn de eerste 20 behandelingen voor je eigen kosten. Pas vanaf de 21ste behandeling wordt er vanuit de basisverzekering vergoed. Dit houdt nog wel in dat jij je eigen risico kwijt bent.

Goedkoopste zorgverzekering met fysiotherapie

Mocht je chronisch ziek zijn en ouder dan 18 jaar, dan is het raadzaam om je aanvullend te verzekeren voor fysiotherapie. Het is slim om te kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met fysiotherapie. Veel zorgverzekeraars hebben verschillende diensten in hun aanvullende pakketten zitten en bij sommige is dit beperkt tot bijvoorbeeld alleen fysiotherapie. Dat laatste is nu juist hetgeen je geld op kan besparen.

Door goed te vergelijken zie je snel wie de goedkoopste zorgverzekering aanbiedt in combinatie met fysiobehandelingen. Je wilt immers niet voor dure zorg betalen die je niet nodig hebt. Let hierbij wel op dat je zorgverzekeraar jou fysiotherapeut onder contract heeft staan. De aller goedkoopste zorgverzekering biedt namelijk niet 100% keuzevrijheid. Bij zorgverzekeringen vergelijken kan je echter wel aangeven dat je 100% keuzevrijheid wilt hebben in zorgverleners. Dit heb je uiteraard niet nodig als je fysiotherapeut is aangesloten bij de goedkoopste zorgverzekering.

Reacties uitgeschakeld voor Zorgverzekering met fysiotherapie kiezen

Auteur:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.