Welk restaurant wil je in Den Haag?

22 mei 2015 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Bent u een dagje op stap in Den Haag en wilt u heerlijk eten om uw dagje compleet te maken? Voor een perfect restaurant in Den Haag moet u zeker zijn bij Restaurant Luden op het Plein. Een uitgebreide kaart waar voor ieder wat wils op staat.

Zo kunt u beginnen met een heerlijk stukje brood met bijvoorbeeld aioli, tapenade, of olijfolie met balsamicodressing. Ook aan voorgerechten is er zeker geen gebrek. Zo kunt u kiezen uit heerlijke (vegetarische) salades, (vegetarische) soepjes en heerlijke vis- en vlees gerechtjes.

Bij het hoofdgerecht is de keuze nog uitgebreider. Hier kunt u kiezen uit een snelle hap. Denk bijvoorbeeld aan saté, schnitzel of een heerlijke pasta. Verder is er nog genoeg keuze uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Aan de kinderen is ook gedacht met kindermenu’s.

Ook bieden zij seizoensgebonden gerechten en/of menu’s aan. Denk bijvoorbeeld aan asperges (ook in menu aangeboden) of aan de heerlijke Zeeuwse mosselen.

Naast het geweldige eten is ook de bediening ontzettend goed en gedreven. Niet alleen hebben zij passie voor hun werk, ook hebben zij enorm veel kennis over de producten die zij verkopen.

Voor een goed restaurant in Den Haag moet u zeker eens langs restaurant Luden gaan voor een heerlijk avondje om niet te vergeten!

Auteur:

This author has published 45 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.