Reiki als genezende therapie

28 februari 2017 | Auteur: | Posted in Gezondheid, Gezondheid

Reiki is een therapie die behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Het hele principe gaat er vanuit dat er in universum een bepaalde soort oerkracht aanwezig is die via sommige mensen gekanaliseerd kan worden en dus worden overgebracht op andere mensen die op dat moment minder sterk zijn.

Via de handen van een reiki meester wordt deze universele energie overgebracht op de ‘patient’ in kwestie. De handen worden vlak boven iemand gehouden en op die manier wordt energie doorgegeven. Blijkbaar kan je zelfs een soort warmte voelen tijdens de therapie.

In het lichaam zorgen energiestromingen ervoor dat alles verloopt zoals het moet verlopen. Bij sommige mensen zijn deze energiestromingen verstoord en afhankelijk van welke stroom het is treden er bepaalde kwaaltjes op.

De reiki meester behandeld deze kwaaltjes door met zijn handopleggingen ervoor te zorgen dat de energiestromingen terug normaal verlopen.

Los daarvan kan je ook iemand behandelen die vermoeid is door hem extra energie te geven.

Stel dat je in je vinger gesneden hebt, dan heeft je lichaam extra energie nodig om deze wonde te laten genezen. Op zo een moment kan het heel handig zijn om wat extra energie te krijgen van iemand die weet hoe hij of zij reiki moet beoefenen.

Veel mensen hebben twijfels bij de werking van reiki maar er zijn steeds meer en meer mensen die het zelf al geprobeerd hebben en die ondertussen overtuigd zijn van de helende kracht van deze therapie.

Wil je graag wat meer info hierover? Dan moet je zeker dit artikel eens lezen: Reiki Therapie.

Naast de reiki therapie bestaan er natuurlijk nog verschillende natuurlijke middeltjes om een betere gezondheid te krijgen. Veel van die dingen worden besproken op de website Stralend Gezond. Veel kwaaltjes kan je gemakkelijk oplossen zonder een pilletje van de dokter maar dat ontdek je zelf als je een kijkje gaat nemen op de website.

 

Reacties uitgeschakeld voor Reiki als genezende therapie Tags: ,

Auteur:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.