Sauna apeldoorn

20 oktober 2014 | Auteur: | Posted in Gezondheid

“villa ut marca Appoldro”, dat is de benaming die vermeld staat op een schenkingsakte uit het jaar 792. Dat is inderdaad wel erg lang geleden, maar wel bepalend voor de geschiedenis van een van Nederlands mooiste steden. Apeldoorn dus, tenzij je dat nog niet door had. Bekend om de vele parken, het hoge gehalte aan “groen” binnen de stadsgrenzen, met het karakteristieke van een dorp en de gemakken van een stad. En uiteraard een stad met geschiedenis. Het zou nog een kleine duizend jaar duren voor dat er een hechte band met ons Koninklijk Huis zou ontstaan. In 1684 kocht Willem lll van Oranje, de latere Koning van Engeland en stadhouder ten tijde van de Republiek der 7 Verenigde Nederlanden, het huis Het Loo. Daarnaast liet hij ook paleis Het Loo bouwen, omdat Apeldoorn nou eenmaal in een jachtgebied lag. Vele leden van ons Koninklijk Huis hebben daarna het paleis bewoond tot aan het overlijden van Koningin Wilhelmina. Ook zou Lodewijk Napoleon paleis Het Loo hebben gebruikt ook zomerresidentie.

Naast veel groene parken en de ruimtelijke indeling herbergt de directe omgeving van Apeldoorn nog meerdere mooie, karakteristieke dorpjes. Een daar van is Voorst; met het bijbehorende meer van Bussloo. Voor de liefhebber een oase van rust waar je ongestoord kan genieten van een prachtig uitzicht omring door bossen en weidevelden.

Behalve veel natuurschoon herbergt Voorst ook een van de betere wellness complexen die ons land rijk is: Thermen Bussloo. Een kwalitatief hoogstaand service niveau zorgt er voor dat Thermen Bussloo zich onderscheid van andere wellness centra. men bied een compleet scala van diensten aan. Zelfs de meest verwende sauna en wellness liefhebber komt hier uitgebreid aan zijn of haar trekken. We noemen de Kelo Aufguss sauna, de grootste opgiet sauna van Europa, met diverse opgietingen per dag. Uiteraard ontbreken de verschillende baden niet en kunt u kiezen uit diverse rustruimtes.

Tevens is bied sauna Apeldoorn de mogelijkheid om in stijl te overnachten, eventueel aangevuld met een zeer compleet sauna arrangement. Wil je liever volledig ongestoord genieten? Kies dan voor een prive wellness, dit arrangement is verkrijgbaar is verschillende samenstellingen. Sauna Apeldoorn zorgt voor een bijzonder aangename wellness evaring. We heten je van harte welkom.

Auteur:

This author has published 19 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.