De vele voordelen van de e-sigaret

23 februari 2015 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Wanneer je rookt dan biedt het ontspanning en een klein stukje genot. Het kan ook lastig zijn om dit op te geven. Vele Nederlanders proberen te stoppen met roken maar beginnen na verloop van tijd toch weer. Ook alle stappen op zich al een probleem zijn en lukt het hele groepen Nederlanders niet om echt van de sigaret af te blijven. Als je nu wilt gaan stoppen met roken of gezonder wilt gaan leven, er is een oplossing. Dit is de e-sigaret, hiermee zul je gezonder gaan leven en wordt het ook eenvoudiger om te stoppen.

De e-sigaret is een alternatief voor het roken en dit zorgt ervoor dat je minder schadelijke stoffen binnen krijgt. Ook is deze sigaret waarmee je zelf de hoeveelheid nicotine kunt bepalen. Je zou dit dus kunnen gaan afbouwen en zo steeds een beetje minder nicotine binnen gaan krijgen. Dit maakte stoppen vele malen makkelijker en het is dan ook eenvoudig om van de sigaret af te blijven. Toch kun je ook gaan overstappen op de e-sigaret als je niet wilt gaan stoppen maar als je gezonder wilt gaan leven. Ook dan zul je evenveel blijven genieten en toch gezonder door het leven gaan.

De e-sigaret is vele malen gezonder

Laten we eens kijken waarom de e-sigaret nu zoveel gezonder is dan de oude vertrouwde sigaret. In het normale tabak zitten bijna 600 giftige stoffen. Als er dan een trekje genomen wordt en vind er verbranding plaats dan komen er nog eens 4000 giftige stoffen vrij. Vele hiervan zijn ook nog eens kankerverwekkend. Kijken we dan naar de e-sigaret dan zien we dat er maar een giftige stof aanwezig is en dat is nicotine. Naast dat het veel beter is voor je gezondheid heeft nog andere voordelen.

De e-sigaret laat andere mensen niet meeroken. Het is dus geen gevaar voor de gezondheid van anderen en dit betekent ook meteen dat je deze sigaret kunt gaan gebruiken op plekken waar een rookverbod is ingesteld. Verder produceert deze sigaret een geurloze damp en heb je dus ook geen last meer van stinkende kleren en hebben andere mensen ook geen last van de rook van jou sigaret. Alle reden dus om de aantrekkelijke prijs van de e-sigaret snel bij de online smartshop te gaan bekijken.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.