De elektronische sigaret, wat voor voordelen heeft deze nu te bieden?

10 november 2014 | Auteur: | Posted in Gezondheid

We zouden je in dit artikel graag meer gaan vertellen over de voordelen van de elektronische sigaret. We zien dat steeds meer Nederlanders overstappen naar deze manier van roken en dit is niet zonder reden. Zullen we maar meteen de grootste reden van het overstappen vermelden? Dit is namelijk omdat het beter is voor de gezondheid. Iedereen weet dat roken slecht is en dat zal ook niemand verbazen dat we dit nog eens benadrukken. Als je rookt dan komen er bijna 600 giftige stoffen vrij, bij het verbranden van de tabak komen er nog eens 4000 giftige stoffen vrij waarvan er vele ook nog eens voor kanker kunnen zorgen.

De enige stof die in de elektronische sigaret aanwezig is dat is nicotine en je kunt de hoeveelheid hiervan ook nog eens zelf gaan regelen. Wil je stoppen met roken en heb je het hier moeilijk mee dan zou je ook voor de elektronische sigaret kunnen kiezen. Je bouwt dan de hoeveelheid nicotine langzaam af en het stoppen zal vele malen eenvoudiger worden. Toch zijn er nog veel meer voordelen die deze manier van roken te bieden heeft. We vertellen je dan ook graag nog meer.

De elektronische sigaret mag overal worden gebruikt

als je de leuze maakt voor de elektronische sigaret dan mag je deze overal gaan gebruiken. Zo kun je deze dus ook in de horeca of in het openbaar vervoer gebruiken. Er is geen kans op meeroken met deze sigaret en het is dus ook nog eens beter voor de mensen om je heen. De elektronische sigaret produceert ook een geurloze damp. Ook hiervan hebben de mensen om je heen dus geen last. Ook voor je zelf is het goed.

Zo is het goed voor je portemonnee aangezien deze manier van roken vele malen goedkoper is. Dit komt omdat er bijna geen belasting op wordt geheven. Ook zullen je kleren niet meer gaan stinken naar rook en krijg je geen last van gele vingers of vieze gele tanden. We willen je graag uitnodigen een kijkje te gaan nemen in de smartshop online waar je de elektronische sigaret goedkoop aan kunt schaffen.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.