Voordelen van een auto huren

13 september 2017 | Auteur: | Posted in Financieel

Erger jij je ook zo aan die hoge kosten voor je auto terwijl je de auto helemaal niet vaak gebruikt? Je blijft de verzekering maar door betalen en ook de wegenbelasting stopt er niet opeens mee. En dan verliest je auto ook nog eens veel waarde in de loop der tijd. Best wel zonde als je niet zo vaak de auto gebruikt, toch? Daar is gelukkig een oplossing voor! Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om een auto per uur te huren. Dit houdt in dat je niet elke maand een bedrag moet neerleggen voor de verzekering. En ook hoef je geen wegenbelasting meer te betalen.

Weg met de maandelijkse autokosten!

Wanneer je een auto huurt, betaal je alleen voor het aantal uur dat je in de auto rijdt. Hier zijn bij Stapp.in vaste bedragen voor vastgesteld. Zeker interessant voor de mensen die in een auto willen rijden, maar de auto niet vaak nodig hebben. Met Stapp.in kun je ook een auto delen.

Een auto is kostbaar

Wist je dat auto’s gemiddeld 23 uur per dag stil staat? Dit betekent dus dat een auto erg kostbaar is in verhouding tot autogebruik. Ook draag je met dit concept bij aan het milieu. Je huurt een auto wanneer je de auto ook echt nodig hebt. Dit kan er ook voor zorgen dat je wat vaker met de fiets naar de supermarkt gaat voor de boodschappen. Oftewel, minder CO2-uitstoot. Wil jij ook een auto huren per uur? Bekijk dan zeker eens de website van Stapp.in. Een innovatief concept dat meegaat met de laatste ontwikkelingen.

Reacties uitgeschakeld voor Voordelen van een auto huren Tags: , ,

Auteur:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.