Kleine bedragen: wat is de beste investering?

17 februari 2017 | Auteur: | Posted in Financieel, Geld

Stel, je hebt een klein bedrag – laten we zeggen 500 euro – en je wilt daar een groter bedrag van maken. Wat zijn dan je opties? Ze zijn niet legio, maar hieronder zal ik je een paar mogelijkheden geven.

We hebben het over een klein bedrag, dus vastgoed en flinke aandelentransacties zijn te hoog gegrepen. Laten we het budget vaststellen op 500 euro.

Binaire opties

Met 500 euro kun je ongeveer bij elke broker in de binaire opties een account aanmaken. Is dat een slim idee? De kans dat je er geld mee wint is zeer klein, zo menen verschillende kenners. Je zult van goeden huize moeten komen om hiermee een solide inkomen op te bouwen.

Lotto

Met 500 euro kun je een hoop loten kopen. Hiervoor zou je bijvoorbeeld een Nederlandse loterij kunnen kiezen, maar er zijn ook legio internationale loterijen te bedenken om geld in te steken. Denk aan de Powerball, de Mega Millions en grote Europese loterijen.

BUX

Ook weer een beleggingsmethode. BUX lijkt een beetje op binaire opties in termen van de toegankelijkheid, maar het werkt net iets anders. Waar bij binaire opties de winst en het verlies per belegging vaststaan, werkt BUX met hefbomen en andere ingewikkelde zaken. Je moet je dus goed inlezen en dan is het nog maar de vraag of je er ook echt goed in bent.

Sparen

Ooit bood Icesave nog 5 procent spaarrente. Wat een tijden… Inmiddels kun je vergeten dat je een aardige rente krijgt. Sparen gaat je geen geld opleveren. Met een beetje pech betaal je zelfs bankkosten of andere kosten die ervoor zorgen dat je alleen maar geld verliest.

Mijn keuze

Wil je een leuk zakcentje verdienen door je 500 euro te investeren? De kans op een aardige winst is klein. Als je voor zeker wilt gaan, stop het dan in een oude sok. Wil je geld verdienen, dan is de lotto nog de beste optie. Je kunt tegenwoordig gewoon online lotto spelen, dus je hoeft niet de deur uit om mee te doen voor die hoge Powerball jackpot en al die andere grote prijzen.

Reacties uitgeschakeld voor Kleine bedragen: wat is de beste investering?

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.