Kies jij voor een gastouder?

6 september 2017 | Auteur: | Posted in Financieel

Ben je een ouder en op zoek naar opvang voor jouw kind? Je hebt dan heel wat mogelijkheden. Zo kun je jouw kind naar een kinderopvang brengen. Sommigen hebben het geluk dat de opa en oma nog lekker dichtbij wonen en voor het kind kunnen zorgen. Ook komt het tegenwoordig steeds meer voor dat gastouders worden ingeschakeld. Een gastouder kan jouw kind persoonlijke aandacht bieden. Het fijne van een gastouder is dat jouw kind steeds weer bij dezelfde gastouder kan vertoeven. Je kinderen zullen dus steeds weer hetzelfde gezicht zien.

Betalen per uur

Ga voor een gastouder die is aangesloten bij een gastouderbureau, zoals Krokodilletje. Je weet dan ook zeker dat deze gastouder voldoet aan de eisen en de zorg van jouw kind op zich kan nemen. Zo kun je ook met een gerust hart naar bijvoorbeeld je werk gaan. Het fijne van een gastouder is dat je per uur betaalt. Je hebt helemaal zelf in de hand hoeveel uurtjes jouw gastouder nodig zult hebben!

Veilig en ontspannen

Wist je al dat uit onderzoek is gebleken dat kinderen zich veiliger voelen en meer ontspannen voelen bij een gastouder dan in een kinderdagverblijf? Dit komt ook weer ten goede van de ontwikkeling van jouw kind. Een gastouder is in staat om goed in te spelen op de signalen van het kind.

Wil je ook jouw kind laten opvangen door een gastouder? Krokodilletje is een gastouderbureau waar je onder andere terecht kunt voor een gastouder Veendam. Bekijk de site voor de mogelijkheden voor jou en je kind.

Reacties uitgeschakeld voor Kies jij voor een gastouder? Tags: , , ,

Auteur:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.