Geschikt uitvaarthuis vinden

23 december 2016 | Auteur: | Posted in Financieel

Een begrafenis brengt vele kosten met zich mee, maar daar gaat het natuurlijk niet allemaal om. Bij het organiseren van een begrafenis moeten er belangrijke beslissingen genomen worden waarbij veel emoties een rol zullen spelen. Het is daarom ook belangrijk om rekening te houden met een aantal dingen bij het regelen van een begrafenis.

Vergelijken van uitvaart huizen

Josh Slocum zegt het volgende over een begrafenis: “Het maakt niet uit hoeveel je uitgeeft, het maakt een persoon niet minder dood en het betekent niet dat je minder of meer van iemand houdt en geld brengt ook niemand terug” Volgens hem is het belangrijk om de verschillende uitvaart huizen met elkaar te vergelijken, want zo kun je ook heel wat kosten besparen.

Een aantal tips

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikt uitvaarthuis, houd dan het volgende goed in gedachte:

Ken je rechten als consument – Iedereen die in een uitvaarthuis rondloopt, hoort een algemene prijslijst te krijgen. Klanten moeten deze lijst naar huis kunnen nemen, zodat ze thuis de kosten nog goed door kunnen nemen. Laat je goed informeren naar de prijzen en wat er in bepaalde prijspakketten zit. Op deze manier voorkom je dat je achteraf nog dingen moet regelen tegen veel hogere kosten.
Budget en wensen – Houd goed in gedachte wat het familiebudget is, de wensen van de overledenen zijn. Houd daarnaast ook rekening met de religieuze en culturele tradities bij het regelen van een begrafenis.

Uitvaarthuis Twente

Bent u nog op zoek naar een geschikt uitvaartcentrum? Ga dan eens naar de website van Uitvaarthuis Twente. Dit uitvaarthuis is gespecialiseerd in uitvaartverzorging en biedt je de mogelijkheid om in alle rust afscheid te nemen van een dierbare. Je kunt hier onder andere terecht voor Uitvaartverzorging Wierden.

Reacties uitgeschakeld voor Geschikt uitvaarthuis vinden Tags: , ,

Auteur:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.