Auto importeren uit Duitsland?

3 maart 2017 | Auteur: | Posted in Financieel

Auto importeren? Steeds meer mensen maken de keuze om een auto te importeren uit Duitsland. Maar waarom doen zij dit eigenlijk? Waarom niet gewoon een auto kopen in Nederland? Dat is toch eigenlijk gewoon veel gemakkelijker? In deze blog lees je welke voordelen een auto importeren uit Duitsland kent, want dat zijn er namelijk heel wat.

De Duitse auto is goedkoper

Eigenlijk één van de belangrijkste voordelen is dat een Duitse auto goedkoper is dan een auto in Nederland. Daarnaast kun je ook prima onderhandelen met een Duitse dealer. Dus als je geen dief bent van je eigen portemonnee, kun je ervoor kiezen om een auto te importeren uit Duitsland.

Autoland

Verder is er ook een enorm aanbod aan auto’s in Duitsland. Duitsland wordt ook wel het autoland genoemd. De kans is dus groot dat de auto die jij zoekt ertussen zit en dan ook nog eens voor een mooie prijs!

Luxe uitvoeringen

In Duitsland kennen ze veel luxe. Het komt eigenlijk weinig voor dat een auto niet luxe is uitgevoerd. Wanneer je een auto importeert uit Duitsland krijg je meer luxe voor minder geld. Dat is zo gek nog niet, toch?

Nog meer voordelen van import auto’s

En dat zijn nog niet eens alle voordelen. Zo kun je ook besparen op de BPM. Benieuwd naar alle voordelen? Ga dan eens naar de website van Importautos. Hier kun je onder andere Rest BPM berekenen

Reacties uitgeschakeld voor Auto importeren uit Duitsland? Tags: , ,

Auteur:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.