1 dag per week bijverdienen

24 december 2014 | Auteur: | Posted in Financieel, Geld

Mogelijk zou u graag 1 dag per week willen bijverdienen. Hiervoor kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld voor een werkgever aan de slag voor 1 dag per week. Maar ook is het mogelijk om gewoon 1 dag per week voor uzelf aan de slag te gaan.

Vooral voor studenten is 1 dag per week bijverdienen interessant. In de meeste gevallen is het immers perfect met de studie te combineren. In bijvoorbeeld de horeca en bij de postbezorging wordt met grote regelmaat iemand gezocht die 1 dag per week wil werken.

Maar wat ook een goede mogelijkheid is, is dat u 1 dag per week voor uzelf online aan de slag gaat. Dit kunt u simpelweg doen met een PC en toegang tot het internet. Wat u kunt doen is online iets van commerciële waarde creëren. Een commerciële website is een goed voorbeeld. Of een commerciële nieuwsbrief.

U kunt een website of nieuwsbrief namelijk commercieel inzetten door advertenties te plaatsen op de website of verkopen via de nieuwsbrief te realiseren. Allebei manieren om via internetmarketing bij te verdienen. Wanneer u er 1 dag per week aan werkt heeft u na verloop van tijd iets lucratiefs neergezet.

U zou te werk kunnen gaan zoals beschreven wordt in de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense. In deze e-cursus leert u een commerciële website inrichten die is gebaseerd op het Google Adsense platform. Hiermee geeft u advertenties van derden weer op uw website en verdient u geld wanneer een bezoeker op een advertentie klikt.

Auteur:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.