Genieten van een goede high wine

9 oktober 2015 | Auteur: | Posted in Eten en drinken

Een high wine houden
Zin om weer eens een middagje ouderwets te borrelen met een stel vriendinnen of collega’s? Even lekker bijkletsen en vieren dat de lange werkweek weer achter de rug is?Een high wine past dan precies bij jullie behoeften! Een high wine is een borrel -met uiteraard wijn – en een aantal heerlijke hapjes erbij. Denk bijvoorbeeld aan tapasgerechtjes zoals brood met knoflookboter, kippenvleugeltjes en gefrituurde gamba’s. Dit zijn dé ingrediënten voor een heerlijke en bovenal gezellige high wine.

Nu zou je een high wine kunnen reserveren in het centrum bij een gezellig cafeetje, maar je kunt ook zelf een high wine houden bij je thuis. Dit kan een hoop kosten schelen en kan minstens zo gezellig zijn! Zet een paar heerlijke, koude flessen wijn op tafel en maak een aantal tapas voor erbij en een geslaagde high wine is gegarandeerd!

Samen een high wine organiseren
Het organiseren van de high wine kan de gastvrouw zelf doen, maar kun je ook leuk samen doen. Samen boodschappen doen en gezamenlijk de gerechten bereiden kan minstens zo gezellig zijn als de high wine zelf! Maak het niet te ingewikkeld, maar hou het lekker simpel. Een aantal kleine gerechtjes op tafel is gezelliger dan een ingewikkeld zwaar gerecht, dus nogmaals: keep it simple.

Geniet van jullie high wine in Utrecht en wie weet wordt het een maandelijkse of zelfs wekelijkse traditie!

Wil je een prijsopgaven hebben? Geen probleem. Het contactformulier op onze site is behoorlijk snel ingevuld.

Auteur:

This author has published 45 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.