Een goed avondje stappen met je vriendinnen. De 5 belangrijkste tips!

21 juni 2019 | Auteur: | Posted in Drinken

Je kent het waarschijnlijk wel. De zon schijnt. Je hebt je mooiste jurk en hakken aangedaan. En je zit voor het eerst sinds lange tijd op de zaterdag middag weer eens met je beste vriendinnen een drankje te doen op het terras. Het is zo gezellig dat jullie besluiten om zijn nog een dansje te doen in de plaatselijke kroeg of discotheek. Er is echter 1 probleem! Je bent je normale schoenen vergeten, en de blaren beginnen zich door je nieuwe hakken al langzaam te vormen. Shit had ik maar van tevoren goed nagedacht over wat ik mee moest nemen.

Wij helpen je alvast een handje op weg! Hier vind je een overzicht van de belangrijkste tips ter voorbereiding op een avondje stappen met je vriendinnen.

Tip 1: Neem zakdoekjes mee

Een veel voorkomend probleem in de plaatselijke kroeg of discotheek is vaak het ontbreken van toiletpapier. Zorg dat je altijd een pakje zakdoeken meeneem voor als de nood echt aan de man is!

 

Tip 2: Piek niet te vroeg op de avond

Piek vooral niet te vroeg, en denk er ook eens over na om op zijn tijd een frisje te drinken in plaats van dat wijntje. Genoeg water drinken aan het begin van de avond voorkomt een kater de volgende ochtend.

Tip 3: Laat je portemonnee thuis

We leven tegenwoordig in de 21e eeuw. Je kunt tegenwoordig overal pinnen en hebt dus echt niet meer altijd je portemonnee nodig. Neem alleen je pinpas en identiteitsbewijs mee. Wil je toch iets meer mee,  koop dan bijvoorbeeld een decolleté portemonnee!

Tip 4: Neem altijd kauwgom mee!

Jouw prins op het witte paard kan overal verschijnen! Wees dus altijd goed voorbereid op het moment om toe te slaan. En zorg er dus voor dat je voor “the moment to shine” een kauwgompje of smintje op zak hebt.

Tip 5: Neem blaren pleisters mee of een extra paar schoenen!

Last but not least. Heb je je nieuwe hakken aan gedaan? Neem dan altijd een extra paar schoenen of blaren pleisters mee.

Reacties uitgeschakeld voor Een goed avondje stappen met je vriendinnen. De 5 belangrijkste tips!

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.