Een mok bedrukken met je eigen naam

5 december 2014 | Auteur: | Posted in Drinken, Eten en drinken

Voor vrijwel iedereen begint de dag met een kop koffie of thee. Wat is er nu leuker dan die koffie en thee te drinken uit een mok bedrukt met je eigen naam.

De koffiepauze op het werk wordt zo ook een stuk eenvoudiger. Nooit meer elkaars kopje door elkaar halen als iedereen een met zijn/haar eigen naam bedrukte mok heeft. Ook handig voor de collega die altijd aan de haal gaat met andermans mok. Even een rondje langs de bureaus en u heeft de ‘dief’ zo gevonden vanwege de naam op uw mok.

Professionele indruk

U maakt met u bedrijf een professionele indruk als u ze met eigen bedrukte mokken verwelkomt tijdens bijvoorbeeld bedrijfsexcursies, open dagen of presentaties. Mok bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam zou tot uw standaard marketingstrategie moeten behoren. Om mok bedrukken kun je eigenlijk niet heen.

Relatiegeschenk

De bedrukte mok doet het ook heel goed als relatiegeschenk tijdens promotiedagen of voor die speciale relatie/klant als speciaal geschenk.

Een bedrukte mok is echt een zeer effectief relatiegeschenk en vergroot op simpele wijze de naamsbekendheid van uw bedrijf. Men ziet uw naam elke dag bij het koffie of thee drinken en worden zo op een positieve manier aan uw bedrijf herinnerd.

Cadeau

Natuurlijk kun je een mok bedrukken met ook andere teksten zoals een pakkend motto. Ook zo wordt de bedrukte mok een leuk en bijzonder cadeau.

Auteur:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.