Beste koffiemachine

10 september 2015 | Auteur: | Posted in Drinken

Koffie is hot in 2015!  De beste koffiemachine vinden is nogal een zoektocht. Vier enthousiaste en ervaren koffiedrinkers en inkopers hebben de koppen begin 2015 bij elkaar gestoken en zijn een nieuw initiatief begonnen www.BesteKoffiemachine.nl. Een overzichtelijke site met meer dan duizend producten online.

Maar wat is nou zo handig aan deze site? Naast de beste aanbiedingen die wij kunnen vinden geven we je echt persoonlijk advies. Vul het formulier in en vul zo veel mogelijk bij jou bekende informatie in. Onze ervaren koffie inkoper gaat voor je aan de slag en doet 3 onafhankelijke voorstellen welke koffiemachine het beste bij jou wensen past.

Alle koffie topmerken onder een dak

Naast alle bekende topmerken zoals Saeco, Bosch, AEG, Illy en Philips staan er op BesteKoffiemachine.nl diverse kleine Italiaanse koffiemerken die van hoge kwaliteit koffiemachines leveren. Met de jaren lange ervaring in de koffiemarkt wordt het assortiment samengesteld.

Meer dan koffiemachines en koffiezetapparaten

Naast alle koffiemachines en koffiezetapparaten van alle topmerken is er ook een ruim assortiment koffie, koffiebonen, koffiecups en natuurlijk de koffiepads van onder andere Senseo. Op het moment dat de koffieboon gebrand is begint deze met smaak en geur verliezen, het verpakken van je koffie is daarom van essentieel belang voor een heerlijk kopje koffie thuis. Bewaar je koffie daarom altijd luchtdicht in een pot of bakje. Heb je gemalen koffie, bewaar deze in de vriezer! Tipje van grootmoeder ­čśë

Naast de koffiemachines en koffie zijn koffiekopjes essentieel, ook deze staan ruim 200 stuk op de site vermeld en nog gratis verstuurd ook. We doen er alles aan om onze passie voor heerlijke, eerlijke koffie betaalbaar bij jou thuis te brengen. Mocht je geïnteresseerd zijn in een mooie koffiemachine voor thuis, advies welke bonen je het beste kunt gebruiken of wil je weten welke koffie wij het lekkerste vinden? Schroom dan niet en neem contact met ons op! Wij adviseren je graag op het gebied van koffie!

Een donkere zwarte warme groet,

Robert, Eric, Dennis en Marleen.

 

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.