Wat is Narrowcasting (Digital Signage)

15 december 2015 | Auteur: | Posted in Elektronica, Overige elektronica

Wanneer mensen het over Narrowcasting (ook wel bekend als Digital Signage) hebben dan bedoelen ze digitale displays die gebruikt worden om te informeren en te overtuigen. De digitale schermen komen vaak voor in openbare ruimtes in de hele wereld. Bedrijven gebruiken steeds vaker de techniek achter narrowcasting. Elke dag proberen steeds meer campussen, overheidsinstelling en bedrijven hun iegen manier te vinden om van deze betaalbare technologie te profiteren.

De narrowcasting software kan gebruikt worden in elke omgeving zoals een receptie lobby, studenten lounge, cafetaria’s, kantines, liften en vergaderzalen. Vrijwel elke openbare ruimte of vergaderzalen waar veel mensen langskomen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bedrijven maken gebruik van narrowcasting om bezoekers te verwelkomen, vergadering scherma’s te tonen of werknemers te vertellen wat erop het menu staat tijdens de lunch. Studenten kunnen bijvoorbeeld eraan herinnerd worden dat de registratie morgen eindigt. Als de dag bijna voorbij is kan het scherm bijvoorbeeld het lokale weer en verkeersdrukte tonen zodat de mensen hun reistijden kunnen plannen. Wat je ziet is eigenlijk alleen beperkt door wat je zelf kunt bedenken en creeren.

Om te communiceren met mensen moet je hun aandacht zien te krijgen. TV kijken en het gebruik van computers heeft ons getraind om te kijken naar schermen voor informatie. Narrowcasting is daarom een natuurlijke keuze voor het bereiken van een groot publiek. Het is ook beter dan e-mail, gedrukte posters en prikborden omdat je nieuws kan leveren in real-time, de schermen beweging kunnen laten zien, het is mogelijk om meerdere dingen tegelijk te laten zien.

Bij faas audiovisuele dienstverlening zijn ze gespecialiseerd in het leveren van narrowcasting systemen. Door de jarenlange ervaring kunnen ze u expert advies geven. Ook kunnen alle producten op maat gemaakt worden. Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn dan kun u bij dit bedrijf ook nog een uitgebreide training volgen.

Auteur:

This author has published 9 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.