Vijf alternatieve gastenboek ideeën voor je bruiloft

18 november 2014 | Auteur: | Posted in Elektronica, Overige elektronica

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk gelukswensen verzamelen van de vrienden & familieleden die aanwezig zijn op je bruiloft. Maar gewoon een simpel en leeg gastenboek is natuurlijk ontzettend saai. Geef een draai aan het traditionele idee van een gastenboek en maak het wat persoonlijker. Hieronder vindt je vijf alternatieve ideeën voor een gastenboek op je huwelijk.

Lintjes

Geen boek maar lintjes: losse repen stof waar gasten een mooie wens op kunnen schrijven (met textielstift) en die ze vervolgens aan een waslijn kunnen hangen. Hoef je gelijk geen slingers meer op te hangen.

Videozuil

Een videozuil waar alle gasten een videofelicitatie kunnen achterlaten. Je gasten worden niet niet lastig gevallen met een camera voor hun neus maar kunnen wanneer het hen  uitkomt een videoboodschap achterlaten op het videogastenboek. Een videozuil kan je de hele avond laten staan en alle leuke filmpjes ontvang je na de bruiloft op een dvd. De meest gekke opnames zul je terug kunnen kijken thuis op de bank.

Flessenpost

Zet kleine flesjes klaar (of recycle de colaflesjes die je bijvoorbeeld serveert op je bruiloft) en laat gasten hun briefjes met mooie wensen oprollen en in de fles stoppen. Trouw je aan zee, dan kun je het ook heel mysterieus (en romantisch!) houden en de flessenpost niet zelf bekijken, maar in zee werpen. Wie weet komen je wensen ooit nog bij je terug

Coole kaartjes

Kaartjes met voorgedrukt de woorden ‘words of wisdom’ (maak er als Nederlandse vertaling bijvoorbeeld ‘wijze woorden’ van), waar je gasten hun adviezen voor een lang & gelukkig huwelijk neer kunnen pennen.

Foto’s

Laat op je bruiloft polaroidfoto’s maken van je gasten (of laat polaroidcamera’s slingeren en vraag of je gasten de foto’s daarvan op één plek willen verzamelen, als aandenken voor het happy couple) en laat ze op hun eigen foto’s een mooie wens of goed advies schrijven.

Auteur:

This author has published 6 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.