Stijlvolle wandlampen

21 april 2017 | Auteur: | Posted in Elektronica

Wandlampen bieden een mooie en zachte sfeerverlichting voor in huis. Ook buiten komen ze goed tot hun recht. Doordat wandlampen aan de muur bevestigd worden en ook het licht vooral op de muur laten schijnen, ontstaat er zacht licht. Het licht wordt niet rechtstreeks de kamer in geworpen. De muur weerkaatst het licht waardoor er mooi, diffuus en zacht licht ontstaat. Afhankelijk van de wandlamp kan het licht nog harder of zachter worden gezet. Een poopulaire wandlamp is deĀ philips wandlamp.

Philips wandlamp buiten

Wandlampen voor buiten zijn populair. Niet alleen zijn ze mooi, wandlampen zijn buiten vooral heel handig. Binnen kun je vaak een lamp los neerzetten of aan het plafond hangen. Buiten zijn deze moggelijkheden wat beperkter. Daarom is een wandlamp zeer geschikt voor buiten. Een philips wandlamp voor buiten is dan ook opgewassen tegen de Nederlandse weeromstandigheden.

Philips wandlamp binnen

Ook binnen komen de wandlampen goed tot hun recht. Niet alleen bieden ze een mooie diffuus licht, ook nemen ze weinig ruimte in. Een hanglamp hangt al snel in de weg. Deze zijn vooral geschikt voor bijvoorbeeld boven de tafel. Een staande lamp zet je ook niet midden in de kamer. Om toch mooi licht te krijgen in je huis kan een wandlamp de juiste oplossing zijn. Het is van belang dat wandlampen binnen niet te hoog of te laag hangen. De beste hoogte is om de lamp ongeveer op ooghoogte te hangen. Verder kunnen wandlampen i vrijwel iedere ruimte gehangen worden. Er zijn bijvoorbeeld speciale wandlampen van philips voor in de badkamer. Deze zijn zeer functioneel om bijvoorbeeld goed licht te krijgen boven de spiegel. Hanglampen zijn op zich handig, maar bij de spiegel is het zaak om goed licht te krijgen wat niet recht van boven komt. Een philips wandlamp is hier heel geschikt voor.

Reacties uitgeschakeld voor Stijlvolle wandlampen

Auteur:

This author has published 121 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.