Meer leren op ICT gebied?

31 juli 2014 | Auteur: | Posted in Opleidingen

ICT boeken nodig? Wil je alles weten op gebied van ICT? In dit artikel geven wij uitleg hoe het werkt als je bij ons besteld en voor wie het interessant is.

Zo kun je alles te weten komen over bijvoorbeeld het Drupal of het WordPress systeem. Als je nu docent bent of een student en je wilt alle informatie hebben die je nodig bent voor het bouwen van een server dan kunnen de lesboeken van Brinkman Uitgeverij ook erg goed van pas komen. Ook voor werkgevers is dit de oplossing, dit kan een snelle en makkelijke methode zijn om werknemers bijscholing te geven. Maar niet alleen op ICT gebied ook op financieel studie gebied hebben wij veel te bieden. Dus wij hebben ruime keuze voor zowel studenten maar ook docenten. Zo kun je je studiemateriaal al heel snel thuis hebben. Als je voor vijf uur ’s avonds besteld heb je de bestelling de volgende dag al thuis bezorgd. Nog een ander voordeel is de prijs. Bestellen bij Brinkman biedt niet alleen veel gemak maar is ook nog eens voordelig. Je kunt gemakkelijk betalen via een bankoverschrijving of iDeal. Het kan dus voor velen een uitkomst zijn om zo te beginnen aan een studie.

Informatie voor docenten

Voor docenten verschaffen wij aanvullende informatie. Bij ons kun je een gratis docenten exemplaar aanvragen. Als je hier gebruik van maakt kun je zelf de lesstof beoordelen, hiervoor hoef je alleen geregistreerd te staan als docent. Dit is alleen bedoeld voor docenten en het kost je niks. Ook voor studenten of geïnteresseerden is er genoeg informatie beschikbaar. Neem dan eens een kijkje de webwinkel van Brinkman Uitgeverij.

Hier beschikken we over alle informatie die je nodig bent om eventueel snel aan de slag te kunnen gaan en de juiste studieboeken te bestellen. Op korte termijn ontvang je dan je lesmateriaal. Wij wensen je alvast veel winkel plezier en succes met je opleiding. Voor vragen kunt je altijd contact opnemen met Brinkman Uitgeverij deze kunnen je goed en vakkundig helpen. Ben je studieboeken nodig? Bij Brinkman Uitgeverij ben je altijd sucses verzekerd!

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.