De verschillende soorten directiechauffeur opleidingen

29 november 2016 | Auteur: | Posted in Opleidingen

Als je graag directiechauffeur wilt worden, heb je hiervoor verschillende mogelijkheden. We hebben het dan over de opleidingen die je kunt volgen. In deze blog vertellen wij je meer over de verschillende soorten opleidingen.

CCV D1 opleiding

CCV-D1 is de basisrijopleiding directiechauffeur. Deze opleiding bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Het is aan te raden om vooraf deel te nemen aan de introductiedag als je deze opleiding wilt volgen. Tijdens de introductiedag maak je kennis met alles wat de opleiding te bieden heeft, daarnaast krijg je al les in de bediening van de auto en krijg je inzicht in een aantal technieken. Ook het examen bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte.

CCV D2 opleiding

Mocht je de CCV D1 opleiding gaan afronden of al hebben behaald, kun je doorgaan met de CCV D2, dit is de voortgezette rijopleiding directiechauffeur. Deze opleiding bestaat alleen uit een praktijkgedeelte. Inclusief het examen duurt dit vijf dagen. Een hoog gekwalificeerde docent verzorgt praktische scholing. Het examen dient dan ook in de praktijk te worden afgelegd.

Meer lezen over deze beide opleidingen? Ga dan naar de website.

Nog verder?

Wil je nog verder gaan qua opleiding? Dat is mogelijk. Je kunt dan D3 specialistische rijopleiding volgen en vervolgens de D4 specialistische rijopleiding directiechauffeur gaan volgen.

Reacties uitgeschakeld voor De verschillende soorten directiechauffeur opleidingen Tags:

Auteur:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.