WhatsApp berichten in een doosje

21 juli 2014 | Auteur: | Posted in Computers, Software

Het is met dank aan een app tegenwoordig mogelijk om WhatsApp berichten op te slaan, als een blijvende herinnering. We zijn een generatie die het moeten doen zonder schoenendozen onder ons bed met daarin brieven en kaarten, daarentegen gebruiken we veel methodes zoals WhatsApp als vervanging hiervan. Nadeel is dat dit een vluchtig communicatie middel is en dat veel van deze gegevens verloren zullen gaan. Maar daar is een oplossing voor! Net als het whatsapp downloaden kan je ook deze app downloaden, en daarna kan je gesprekken archiveren. De gesprekken worden vervolgens geprint op papier en in een startup doosje geplaatst.

Mail de conversaties naar jezelf

Wanneer je ervoor kiest om je WhatsApp bestanden naar jezelf te mailen ontvang je deze in een .doc-bestand deze kan je vervolgens doorsturen naar Collect, zij zullen het bestand terugzetten naar de originele WhatsApp lay-out inclusief smileys, en leveren dit vervolgens aan in een doosje. Hoewel je whatsapp gratis downloaden kunt is het om laten zetten van je bestand niet gratis. Maar je kunt na afloop wel door je gesprekken heen bladeren en ze teruglezen op elk gewenst moment. Het project is momenteel nog onderdeel van een afstudeerproject, maar wanneer er genoeg animo voor is zal het in productie genomen worden zodat het bereikbaar is voor iedereen.

Onzinnig of geniaal?

De meningen verschillen, waar de een het onzinnig vindt, zal de ander het geniaal vinden. Hoe dan ook is het een uitbreiding op het huidige systeem waarbij je gesprekken naar jezelf kunt mailen om deze te bewaren. .

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.