Een kleurenprinter kiezen

17 oktober 2018 | Auteur: | Posted in Computers

Bij de keuze van een kleurenprinter is het belangrijk dat je weet waar de printer aan moet voldoen. Dat hangt vaak af van de situatie waar de printer komt te staan. Een zwart-wit printer is natuurlijk snel en kan heel goedkoop afdrukken, maar dat is lang niet altijd voldoende. Binnen een bedrijf of werkgroep waar veel prestatiemateriaal gebruikt wordt of waar veel offertes, reclameafdrukken of klankdocumenten geprint moeten worden, kom je dan al snel uit bij een kleurenprinter.

Functies

Een kleurenprinter moet natuurlijk voor prachtige, scherpe afdrukken met een goede kleurechtheid zorgen, maar het kan ook handig zijn om een apparaat aan te schaffen dat meer kan dan alleen printen. Veel printers kunnen tegenwoordig draadloos printen, scannen, kopiëren, printen vanaf een mobile device of emailen. Het kan je werk een stuk gemakkelijker maken als je beschikt over een printer die aansluit bij de behoeftes. Ook kan het fijn zijn dat een printer stil werkt en compact is binnen een locatie. De printers van Lexmark en KYOCERA zijn dan bij uitstek geschikt.

Koop en onderhoud

Bij dePrinterexpert vindt je een uitgebreid assortiment kleurenprinters. Omdat het bedrijf zich al 18 jaar specialiseert in het leveren en onderhouden van printers, kunnen ze je bij uitstek adviseren over de printer die bij jou past. Met een makkelijk onderhoudscontract kun je je daarnaast ook nog verzekeren van een altijd werkende printer doordat er altijd een team specialisten klaar staat om je te helpen met eventuele problemen!

Reacties uitgeschakeld voor Een kleurenprinter kiezen Tags:

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.