Duurzame bedrijfsprinters

30 januari 2019 | Auteur: | Posted in Computers

Printen is op kantoor in principe ontzettend vaak nodig. Natuurlijk zijn we de laatste jaren steeds meer en vaker over aan het schakelen naar digitaal, maar nog steeds zijn er heel veel situaties te bedenken waarbij er op kantoor gewoon nog geprint wordt. Dat is nu eenmaal niet altijd te vermijden. In dat geval kun je natuurlijk het beste zorgen dat je ook een goede printer hebt. Er zijn namelijk heel veel verschillende printers beschikbaar. Lang niet al deze printers zijn geschikt om zakelijk te gebruiken. Bovendien vinden veel bedrijven ook duurzaamheid van belang.

Milieuvriendelijke en duurzame printers

Wanneer het bedrijf bijvoorbeeld het milieu en de duurzaamheid belangrijk vindt, kan daar ook met de aankoop van een KYOCERA printer rekening mee gehouden worden. Er zijn verschillende KYOCERA printers te koop die op alle mogelijke manieren rekening houden met het milieu. Deze fabrikant staat sowieso al bekend vanwege de talloze duurzame initiatieven die een stuk beter zijn voor het milieu dan de printers die oorspronkelijk gebruikt werden. Daar komt nog eens bij dat deze printers ook qua prestaties niet onder hoeven te doen voor andere printers.

CO2-neutraal printen

Er zijn voortdurend ontwikkelingen waardoor printers nog duurzamer kunnen worden ontwikkeld. Zo is één van de nieuwste hoogstandjes het zogeheten Solar Powered Printing. Dit wordt ook wel CO2-neutraal printen genoemd. Het is bijzonder omdat je ook nog eens veel minder gebruik maakt van elektriciteit. Je print namelijk op een speciale printer die is aangesloten op KYOCERA zonnepanelen! Je laat dus direct ook zonnepanelen aanleggen waarmee je sowieso al meewerkt aan een beter milieu. Ook dat begint immers bij jezelf! Niet alleen maar goed voor het milieu, maar ook nog eens voor je eigen portefeuille. Want we hoeven je natuurlijk niet uit te leggen dat je bij minder verbruik van elektriciteit ook minder hoeft te betalen!

Reacties uitgeschakeld voor Duurzame bedrijfsprinters

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.