Kantoorartikelen

19 augustus 2019 | Auteur: | Posted in Computers

In bedrijven zijn altijd kantoorartikelen nodig. Ook als je je als bedrijf helemaal niet met administratie bezighoudt, zul je toch een administratie bij moeten houden. Hierbij heb je de nodige kantoorartikelen nodig, van een balpen tot papier of opbergartikelen. Hoewel kantoorartikelen in ieder bedrijf nodig zijn, kan de behoefte per onderneming verschillen. In kleinere ondernemingen zal er minder snel nood zijn aan kantoorartikelen en is er ook minder benodigd. Grote ondernemingen daarentegen zullen toch een behoorlijke voorraad kantoorartikelen moeten aanleggen. Hier werken tientallen, zo niet honderden mensen die allen kantoorartikelen nodig hebben. Stem je voorraad kantoorartikelen af op de behoefte in je onderneming en zet een systeem op waarbij je de voorraad goed in de gaten kunt houden. Zo kun je tijdig signaleren als bepaalde kantoorartikelen opraken en de voorraad aanvullen.

Opbergartikelen
De belangrijkste kantoorartikelen zijn toch de opbergartikelen. Op administratieve afdelingen is het van belang dat alles zoveel mogelijk wordt vastgelegd en opgeslagen. Natuurlijk wordt vandaag de dag al veel digitaal opgeslagen, maar nog steeds zijn er veel documenten en facturen die nog per post binnenkomen en gearchiveerd moeten worden. Het beste en ook meest gebruikte artikel hiervoor is de ordner. Ordners kun je in verschillende kleuren kopen, zodat je je administratie heel geordend op kleur kunt archiveren. Na het einde van een jaar kun je ordners ook gemakkelijk in het archief neerzetten of je pakt de inhoud over in speciale archiefdozen. De ordners kun je dan weer opnieuw gebruiken voor het nieuwe boekjaar.

Schrijfgerei
Het meest gebruikte kantoorartikel is toch wel de pen. Soms lijkt het wel alsof pennen als water door de gootsteen verdwijnen. Een grote voorraad pennen is in elke onderneming wel nodig. Naast pennen, zijn potloden en markeerstiften ook veel gebruikte kantoorartikelen. Met een markeerstift kunnen gemakkelijk belangrijke stukken worden gemarkeerd in documenten, zodat je bepaalde gedeeltes snel terug kunt vinden. Naast schrijfgerei zijn er nog allerlei aanvullingen, zoals puntenslijpers, inktpatronen voor pennen, gummen, pennenbakjes en paperclips die je als onderneming altijd in voorraad moet hebben.

Reacties uitgeschakeld voor Kantoorartikelen

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.