Voordelen van een labelprinter

17 december 2018 | Auteur: | Posted in Computers

Moet je veel labels of etiketten printen, dan is een labelprinter de ideale hulpmiddel. Met een labelprinter kun je gemakkelijk labels uitprinten voor je producten, maar ook etiketten voor pakketten om te verzenden. Een etiket of label is vaak het eerste wat een klant ziet en daarom is het belangrijk dat je labels en etiketten er goed verzorgd uitzien. Een labelprinter is specifiek gemaakt om labels en etiketten uit te printen, dus je hebt niet van doen met speciale instellingen om je printer etiketten en labels te laten uitprinten.

De Epson ColorWorks C3500

De Epson C3500 behoort tot één van de betere labelprinters. Geen saaie etiketten en labels meer, want de C3500 is een prachtige kleurenprinter die werkt op inktpatronen. De inktpatronen kunnen separaat verwisseld worden als er een bepaalde kleur inktpatroon leeg is, zodat je zo optimaal mogelijk kunt printen en je de kosten laag kunt houden. Per kleur beschikt de printer over 360 spuitmondjes voor snelle en goede kwaliteit afdrukken van je labels en etiketten. Er wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde kettingetiket. Dit zijn etiketten die op een papierrol zitten. De rol ligt in de printer en zo kun je gemakkelijk veel labels en etiketten tegelijkertijd printen.

De voordelen van de Epson Colorworks C3500

  • Er wordt gebruik gemaakt van duurzame inkt. Daarnaast zitten er vier kleuren inktpatronen in de printer die gemakkelijk afzonderlijk van elkaar verwisseld worden. Je zult geen inkt verliezen.
  • Vooral voor het printen van grote aantallen labels of etiketten is het belangrijk dat er snel geprint kan worden. De Epson C3500 heeft een hoge afdruksnelheid van 103 mm per seconde.
  • Je kunt op verschillende papiersoorten afdrukken. Of het nu op glossypapier is, mat papier of kunststof, het is allemaal mogelijk.
  • De Epson C3500 is een handige desktopprinter die je gemakkelijk op een bureau of tafel kunt plaatsen. De bediening is zeer gemakkelijk met behulp van een LCD scherm waar ook de status van de inktpatronen op getoond wordt.
Reacties uitgeschakeld voor Voordelen van een labelprinter

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.