Snel en efficiënt mailen met Outlook

18 maart 2015 | Auteur: | Posted in Computers, Software

Outlook.com is een online programma waarmee gebruikers mailtjes kunnen versturen en ontvangen. De naam Outlook is al jaren bekend door de software van Outlook waarmee gebruikers op hun computer of laptop software konden installeren om mails te ontvangen of versturen. Zonder hiervoor de internetbrowser te hoeven openen.

Enkele jaren geleden heeft Microsoft besloten op de naam ‘Hotmail’ te veranderen naar ‘Outlook’ . Hierdoor hoeven de namen niet meer met elkaar verward te worden. De naamswijziging ging gepaard met het vernieuwen van de interface van Outlook. Hierdoor werd het mailprogramma dusdanig verbeterd waardoor je nu sneller en gemakkelijker kunt mailen met Outlook dan jaren geleden.

Voordat je aan de slag gaat met Outlook, moet je eerst een e-mailadres registreren op de website van Outlook. Als je een goed e-mailadres heb bedacht, kun je op Outlook inloggen met dit nieuwe account. Na het inloggen krijg je toegang tot het postvak van jouw e-mailadres. Dit is het overzicht waar alle ontvangen e-mails in staan en waarvan uit je zelf mails kunt versturen.

Door de verbeterde interface van Outlook kunnen gebruikers binnen enkele muisklikken een e-mail maken en versturen. Als je de website van Outlook hebt bezocht en bent ingelogd kun je beginnen. Als je een mail hebt ontvangen waar je op moet reageren, klik je op de desbetreffende mail. Deze kun je na het openen lezen en vervolgens beantwoorden door het gebruik van één simpele knop aan de bovenkant van de website. Hierdoor kunnen gebruikers van Outlook sneller en efficiënter te werk gaan met dit vernieuwde mailprogramma.

Lees meer: http://outlookinloggen.nl

 

 

Auteur:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.