Online spelen op de Xbox One

23 november 2015 | Auteur: | Posted in Computers

De meest intense en de beste blockbuster games wil je natuurlijk online spelen op Xbox One. Maar wat komt er precies allemaal bij kijken als jij online spelen op Xbox One wilt? Tegenwoordig zijn er steeds meer nieuwe gamers die net zoals jou de beste blockbusters online spelen op de Xbox One, om dit online game systeem goed werkend te houden vraagt Microsoft iets in ruil hiervoor.

Online spelen op Xbox One: hoe kom je online?

Je hebt eindelijk de nieuwste game en je bent er klaar voor; deze game ga jij online spelen op Xbox One! Maar welke stappen moet je ondernemen om online te komen? Wellicht dat je voorheen gewend was aan de Playstation 3; hier installeer je het spel en ga je direct online zonder extra acties te ondernemen. Echter is het bij dit systeem wel vaak zo dat je last had van die vervelende ‘lag’; Microsoft vond hier een oplossing voor.

Zo maakt Xbox One gebruik van een Gold membership, door prodocuten zoals livecodes te kopen kan je deze Gold lidmaatschap activeren. met Xbox gold kan jij online spelen op Xbox One, ditmaal met betere prestaties en minder vertragingen.

Online spelen op Xbox One: Xbox Gold

Nu zal je wellicht wel denken; is het kopen van livecodes voor Xbox Gold het wel waard? Gelukkig heeft Microsoft rekening gehouden met zijn gebruikers. Met de Gold Membership is niet alleen online spelen op Xbox One mogelijk maar krijg je ook de mooiste deals. Denk bijvoorbeeld aan fixe kortingen tot wel 75% en maandelijks een gratis spel waar jij weer online mee kan. Daarnaast wordt er ook extra content opengezet zoals work out video’s en nieuwe communicatie mogelijkheden voor jou en je Xbox vrienden.

Verder is één Xbox Gold abonnement genoeg om online spelen op Xbox One mogelijk te maken voor het hele huishouden, je zit dus niet vast aan dubbele kosten of gedeelde accounts.

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.