Alles in de cloud; Hoe werkt het tegenwoordig?

30 april 2015 | Auteur: | Posted in Computers, Educatie, Software

U wilt met uw bedrijf natuurlijk zo veel mogelijk resultaat uit uw organisatie halen. Een onderdeel die daar bij kan helpen is de juiste integratie van Microsoft Office 365. Deze software zorgt met haar verschillende programma’s namelijk voor een optimalisatie van uw bedrijfsprocessen binnen het netwerk van uw bedrijf. Hiermee kunt u op een optimale manier met elkaar communiceren, en heeft u een zo effectief mogelijke manier van samenwerken. Dit is voor uw bedrijf natuurlijk een zeer belangrijk aspect.

Welke programma’s helpen hierbij?

Microsoft Office 365 heeft verschillende tools die met haar geintegreerd kunnen worden. Zo heb je onder andere Microsoft Azure. Hiermee kunt u elke denkbare ICT toepassing implementeren en beheren, en in de cloud bewaren. Interchange is een bedrijf dat u hier graag bij wil helpen. De grootste voordelen hiervan zijn schaalbaarheid, betrouwbaarheid maar natuurlijk ook de flexibiliteit. Ook de support van Microsoft is de hele dag bereikbaar. Hierdoor kunt u met problemen altijd bij hen terecht. Ook een belangrijk programma is Microsoft SharePoint. Hiermee kunt u op een website in uw eigen netwerk bijna alle informatie en data met elkaar delen. Erg handig om binnen een bepaalde groep informatie aan elkaar te verstrekken. Dit programma kunt u ook nog weer uitbreiden met het sociale netwerk Yammer.

Waar moet ik Microsoft Office 365 regelen?

Bij het aanschaffen van uw Microsoft Office 365 pakket is het belangrijk dat uw partij u goed helpt bij het implementeren en het migreren naar Microsoft Office 365. Verder moeten zij er vervolgens ook voor zorgen dat de nazorg en service na het bestellen optimaal is. Zo kunt u met vragen en problemen altijd bij hen terecht. De goede partij herken je ook aan het Microsoft Partner logo. Deze laat zien dat Microsoft de partij heeft goedgekeurd, en dat ze gekwalificeerd personeel in dienst hebben.  Veel succes bij het kiezen van de juiste partij.

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.