Webwinkels en transport

28 oktober 2015 | Auteur: | Posted in Shoppen

Helaas is de zomer voorbij. Die fijne periode met die lange vakantie? Vooral de scholieren hebben hier veel vrije dagen. Maar aan alles komt een eind. Het volgende seizoen staat alweer voor de deur en dat betekent ook weer dat Sinterklaas en Kerst dichter bij zijn. De feestdagen waar iedereen naar uit kijkt. Gezelligheid, cadeautjes en liefde. Het zijn daarom voor veel mensen hun favoriete feestdagen en dat geldt niet alleen voor de feestvierders. Ook voor winkels is het vaak een groot feest. De feestdagen betekenen voor veel winkels extra omzet. Ook de online web winkels zullen hier van profiteren.

 

Heb je ooit wel eens geprobeerd iets te bestellen rond de feestdagen? Dat kun je beter ruim van te voren doen. Het kan allemaal net wat langer duren tijdens de feestdagen. Dan kun je misschien op wat vertraging wachten. 24 uur garantie, waarbij de online web winkel belooft het binnen 24 uur te hebben geleverd, kan nog wel eens niet gehaald worden tijdens de feestdagen. Maar dat geldt ook voor je eigen verstuurde pakketjes. Houd rekening met vertraging bij het pakket versturen rond de feestdagen.

 

De vluchtelingencrisis in Europa helpt de transport ook niet helaas. De ontelbare online web winkels zijn al enorm afhankelijk van de logistiek, dat het kan lijden tot grote problemen. Het transport Frankrijk naar Groot-Brittanniƫ heeft hierdoor grote vertragingen. Vluchtelingen die wensen naar Engeland te gaan proberen dat namelijk via Calais. Daarbij proberen ze dan mee te liften met transportvoertuigen om op die manier de kanaaltunnel over te kunnen gaan.

 

Gelukkig is er ook goed nieuws voor de transportsector. Er is namelijk een grote vraag ontstaan naar nieuwe vrachtwagenchauffeurs voor de transportsector. Dit komt niet alleen door de grote vraag naar transport door winkels en het internet, maar komt ook door een grote groep van chauffeurs die met pensioen gaan. Door de vergrijzing worden veel nieuwe chauffeurs gevraagd.

Auteur:

This author has published 7 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.