De Birkenstocks Papilio: vrouwelijke zomerschoenen

3 mei 2019 | Auteur: | Posted in Schoenen

De Papillio collectie van Birkenstock is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Sinds 1991 worden onder de naam Papillio prachtige vrouwelijke sandalen uitgebracht. De schoenen uit deze collecties zijn bedoeld voor de modebewuste vrouw. Elk jaar worden verschillende kleurrijke nieuwe modellen uitgebracht. Ben jij op zoek naar nieuwe sandalen voor aankomende zomer? Neem dan zeker een kijkje in de nieuwe collectie Birkenstock Papillio

Het comfort wat je gewend bent in een extra mooi jasje

De Papillio sandalen hebben hetzelfde voetbed als andere Birkenstock exemplaren. Dit fenomenale voetbed is gemaakt van van kurk en geeft Birkenstocks hun bekende draagcomfort. Je zult deze schoenen in het begin even moeten inlopen. De schoen heeft namelijk tijd nodig om naar je voet te vormen. Daarna zul je ze echter nooit meer uit willen doen. De Papillio collectie bestaat elk jaar uit verschillende modellen. Zo zijn er sandalen met een kleine (slee)hak en platte schoenen. De leren bandjes zijn voorzien van vrolijke prints in modieuze kleuren. Door het innovatieve design hebben je voeten alle modelijkheid om comfortabel te bewegen. Wandelingen door de stad, duinen, het bos of het strand. Het kan allemaal met Papillio sandalen. Je voeten worden goed ondersteund en je loophouding wordt geoptimaliseerd door het innovatieve design van deze schoenen.

Een mooie zomerschoen bij elke outfit

Iedere modebewuste vrouw heeft een flink aantal opties in haar kledingkast hangen. Wordt het lekker weer? Dan heb je waarschijnlijk talloze jurken, rokjes, blouses en shorts om uit te kiezen. Al die zomeroutfits maak je helemaal af met mooie sandaaltjes. Gelukkig gaan de Birkenstock Papillio sandalen jaren mee. Koop elk jaar een nieuw paar en bouw een mooie collectie zomerschoenen op. Dan heb je altijd matchende schoenen bij verschillende outfits. Dankzij de kleurrijke designs en fantastische prints stelen je nieuwe schoenen bij elke outfit de show. Ben je op zoek naar modieuze zomerschoenen die je voeten goed ondersteunen en ook nog eens lekker lopen? Dan zijn de nieuwste modellen van de Birkenstock Papillio collectie iets voor jou.

Reacties uitgeschakeld voor De Birkenstocks Papilio: vrouwelijke zomerschoenen

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.