Napapijri; het trendy merk

3 april 2019 | Auteur: | Posted in Schoenen

Zowel heren als dames die modebewust zijn, kiezen vaak voor kleding en schoenen van een bekend en gerenommeerd merk. Vele merken dienen zich dan aan, want de modebranche kent talloze bekende ontwerpers en merken die razend populair zijn en waarmee je mee gezien wilt worden. Zo is er ook het merk Napapijri. Dit is niet een merk waar iedereen mee bekend is, maar het is wel degelijk een zeer gerenommeerd merk dat zich richt op het hogere segment van de modemarkt. Wil je echt sportieve kwalitatieve merkschoenen hebben? Kies dan voor Napapijri schoenen.

Het merk Napapijri

Het merk Napapijri werd in 1987 opgericht in het Italiaanse Aosta. Het is begonnen met de productie van reistassen. Dit vormde de start van een hele lijn aan modeartikelen, zoals kleding en jassen. In 2007 werden de eerste Napapijri schoenen geïntroduceerd. Napapijri heeft zowel dames als heren schoenen in de collectie. Kenmerk van de schoenen en kleding van Napapijri is de hoge kwaliteit, het gebruik van nieuwe materialen en het hoge draagcomfort. Terugkerende thema’s van de Napapijri producten zijn reizen, avontuur en milieu. Dit is terug te zien in de schoenen van Napapijri. De schoenen zijn overal te dragen, zijn van hoge kwaliteit en zijn duurzaam. De bijzonder merknaam is een verbastering van het Finse woord voor poolcirkel. Ook dit is weer een verwijzing naar het thema reizen en avontuur.

De schoenen van Napapijri

Napapijri schoenen bestaan vooral uit zeer stijlvolle sneakers in allerlei vormen, zoals in een laag of een hoog model in materialen van leer of canvas. Verder zijn de schoenen voorzien van hippe kleuren waarmee je voor de dag kunt komen. Kenmerkend aan de schoenen zijn de stevige zolen, waardoor deze schoenen inderdaad aan het avontuurlijke karakter van Napapijri voldoen.

Reacties uitgeschakeld voor Napapijri; het trendy merk

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.