Damesschoenen kopen die echt comfortabel passen

15 augustus 2015 | Auteur: | Posted in Schoenen

Schoenen zijn zonder twijfel een erg belangrijk onderdeel van de outfit. Vooral dames hebben een zeer grote liefde voor schoenen. Het aanbod damesschoenen is dan ook enorm. Er zijn tal van schoenenwinkels  en webshops.  ook zijn er veel verschillende merken. designer schoenen merken maar natuurlijk ook gewone merken.  als vrouwen gaan shoppen voor schoenen dan letten ze vooral op het uiterlijk. is de schoenen mooi of is de hak mooi afgewerkt.  En zo kan het natuurlijk gebeuren dat je in de winkel die fantastische dameschoen koopt en dat na een paar dagen blijkt dat de schoen toch niet zo lekker loopt of past.  Er komen ook steeds meer online schoenen winkels ook dan is de kans groot dat je schoenen koopt die niet passen of comfortabel zitten.

Mooie Damesschoenen kopen die ook nog eens passen

Comfortabele schoenen kopen hoeft niet moeilijk te zijn. ook is het niet nodig om duffe of oma achtige schoenen te kopen. De reden dat schoenen niet lekker zitten of niet comfortabel lopen ligt vaak aan de onjuiste maat. Je zou het misschien niet verwachten maar ook het moment waarop je schoenen gaat passen in de schoenenwinkel kan mee spelen met de keuze voor een onjuiste maat.  In dit artikel een paar tips waarom je moet letten als je schoenen gaat kopen.

Damesschoenen online kopen

Je trendy schoenen online bestellen is gemakkelijk en kan vauit je luie stoel. Maar voor het aanschaffen van de perfecte schoen is online shoppen niet zo goed. Een groot nadeel van de online webwinkels is dat je de schoenen niet kunt passen. natuurlijk kun je de gekochte schoenen retourneren, maar uit de praktijk blijkt dat mensen de gekochte schoenen toch vaak houden en er toch op gaan lopen.  Wat er vergeten wordt is dat het lopen op niet comfortabele of te kleine schoenen erg schadelijk kan zijn voor uw voeten.  De maten van fabrikanten vallen vaak verschillend uit het is dus niet gek als je van het ene merk een grotere maat hebt dan het andere merk.

Koop je schoenen nooit in de ochtend

Wat veel mensen niet weten is dat de je voeten in het begin van de dag dunner zijn dan aan het einde van de dag. dus als je schoenen gaat passen en kopen in de ochtend dan kan het zijn dat aan het einde van de dag de schoenen niet comfortabel zitten.

Pas altijd beide schoenen

Bij de meeste mensen zijn de voeten nooit identiek. dit betekend dat de ene voet groter kan zijn dan de andere voet. Daarom is het erg belangrijk beide schoenen goed te passen voordat je ze koopt.

Kies de juiste sokken

Als je nieuwe schoenen gaat passen zorg dan voor de juiste sokken, ga je bijvoorbeeld sportschoenen passen zorg dan ook voor sportsokken. Bij lage schoenen kun je kiezen voor de gewone katoenen sokken. Draag je pumps zorg dan voor een dunne nylonkous. Heb je niet de juiste sokken aan en zie je toch een mooi paar schoenen dat je wil kopen vraag dan gewoon de verkoopster voor een juist paar sokken.

Schoenen inlopen is een fabeltje

Het is onmogelijk om schoenen in te lopen. Als schoenen in de winkel niet passen koop ze dan niet. het zal niet beter worden door de schoenen in te lopen.

Kun jij maar niet de juiste schoenen vinden?

Als je problemen hebt met het vinden van de juiste schoen, neem dan eens een kijkje bij de wat duurdere merken. of speciaalzaken vaak kunnen deze winkels schoenen op maat maken. ze passen dan schoen speciaal aan op jouw voeten!

 

 

 

 

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.