Voordelen van Apple tegenover andere toestellen

30 december 2015 | Auteur: | Posted in Shoppen

Apple heeft zijn website alle voordelen tegenover de concurrent in een duidelijk overzicht staan. Zo vertelt Apple de consument op een speciaal hiervoor ontwikkelde pagina waarom zij voor de Apple iPhone moeten kiezen in plaats van een concurrerend toestel.

Apple noemt hier geen concurrerende merken of toestellen bij naam, maar maakt wel duidelijk dat het vooral om Android-toestellen gaat. Zo schrijft het bedrijf op de pagina: “Je hebt de iPhone en je hebt alle andere dingen. Maar wat maakt de iPhone anders? Misschien komt dit doordat de iPhone de gebruiker zoveel mogelijkheden biedt om dingen te doen. Of de eenvoudigheid waarmee je deze dingen kunt doen. Dit zijn twee belangrijke redenen waarom de iPhone-gebruiker van de iPhone houdt. Maar er zijn nog veel meer redenen.”

Apple App store

De bovengenoemde pagina op de Apple website voorziet de lezer in een opsomming van alle voordelen die de iPhone tegenover de concurrent te bieden heeft. Hierbij kun je denken aan de kleine hoeveelheid virussen en malware die voor de iPhone verspreid wordt en het feit dat alle software uit slechts één plek komen, namelijk de App Store. Daarnaast verwijst Apple naar de J.D. Power and Associates Award die het bedrijf sinds de introductie van de first generation iPhone maar liefst acht keer heeft mogen ontvangen voor klanttevredenheid.

Verder wordt de lezer geïnformeerd over de specificaties van nieuwste de Apple toestellen. Zo vertelt Apple dat de toestellen een opvallend lange batterijduur heeft, terwijl het toestel een vrij kleine batterij heeft.

Betaalbare Apple toestellen

Ondanks alle voordelen is een iPhone nog steeds erg duur, waardoor veel mensen afhaken. Gelukkig is er een goed alternatief voor een nieuw iPhone: de refurbished iPhone.

Een refurbished iPhone is een technisch gereviseerde iPhone met een nieuwe buitenkant. Er zit dus geen enkel krasje op het toestel. De refurbished iPhone is een toestel met een nieuwe behuizing, een nieuw scherm, nieuwe knoppen en een nieuwe batterij. Zo is de telefoon niet van nieuw te onderscheiden.

Een gespecialiseerd refurbished bedrijf koopt over de hele wereld niet functioneren iPhone toestellen op. Vervolgens worden alle niet-functionerende onderdelen uit de telefoons verwijderd, om vervolgens vervangen te worden voor nieuwe onderdelen. Verder worden refurbished toestellen altijd voorzien van een nieuw scherm, een nieuwe behuizing en een nieuwe batterij. Wanneer de telefoon weer werkt, wordt iOS gereset naar fabrieksinstellingen. Het resultaat is een refurbished iPhone.

Auteur:

This author has published 204 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.