Nieuwe accu nodig?

19 januari 2017 | Auteur: | Posted in Shoppen

Het komt vaak genoeg voor dat een accu van een auto leegloopt, omdat een chauffeur de koplampen vergeet uit te zetten. In zo’n situatie branden de koplampen de hele nacht en de kans is dan ook groot dat je een nieuwe accu nodig hebt. Bij het kiezen van een nieuwe accu moet je rekening houden met een aantal zaken. In dit artikel lees je hier meer over.

Verschillende soorten en maten

Accu’s voor een auto zijn er in verschillende maten, speciaal ontworpen voor verschillende voertuigen. Over het algemeen kun je in de handleiding van je auto vinden welke accu geschikt is voor jouw auto. Een accu van de verkeerde maat kan niet goed passen in de motor, waardoor het voertuig niet voldoende motorvermogen krijgt, wat natuurlijk niet de bedoeling is.

Kies de juiste accu

Ook de manier van rijden en het onderhouden van een auto heeft invloed op de keuze van een accu voor een auto. Een bestuurder die veel korte ritten maakt, heeft een batterij met een langere levensduur nodig. Korte trips laten namelijk weinig over voor de batterij om op te laden.

Koop een accu bij Accushoponline!

Ben je nog op zoek naar de juiste accu voor je auto? Laat je adviseren door Accushoponline. Accushoponline biedt allerlei soorten accu’s. Hier kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor een Vrachtwagen accu. Accushoponline is een groothandel en levert zowel aan bedrijven als particulieren.

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe accu nodig?

Auteur:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.