Cravt Luxury Furniture Designer Collectie wordt Verkocht op de Veiling

3 mei 2017 | Auteur: | Posted in Shoppen

Als het gaat om exclusieve luxe interieurs, gelooft CRAVT Original dat het ontwerp en de materialen perfect bij de individuele behoeften van de klant moet passen. CRAVT Original streeft ernaar om haar positie als wereldwijde zakenpartner verder te versterken door volledige interieuroplossingen en uitstekende service aan haar klanten te leveren.

CRAVT Original / DK HOME kondigde vandaag aan de kunstkenner een ongekende kans te bieden om zeldzame en exclusieve stukken van dit wereldberoemde merk te bemachtigen. Zij beschikken over meer dan 3000 meubels, kunstobjecten en accessoires en deze variëteit van uniek meubilair uit hun luxe collectie komt tussen 16 en 18 mei op de veilingmarkt.

Onlangs heeft CRAVT Original haar focus gelegd op het creëren van een uniek en persoonlijk interieur. Dit betekent: meer maatwerk, meer interieurprojecten en meer inspiratie. Het resultaat van de interieuroplossingen verteld echt het verhaal van de klant. Dit betekent ook de start van de activiteiten om de meeste verzamelstukken te laten gaan. Sommigen zullen bij veiling door een zeer gespecialiseerde en beroemde organisatie verkocht worden.

CRAVT Original biedt een van ’s werelds meest uitgebreide voorbeeldbibliotheken, met unieke en hoogwaardige materialen om architecten en ontwerpers te inspireren. Een netwerk van high-end zakenpartners stelt CRAVT Original in staat om waarde toe te voegen in elke fase van elk interieurproject.

Bovendien werkt CRAVT Original graag nauw met de klant samen, om zo een interieur te creëren die perfect aansluit op de persoonlijke voorkeuren. Unieke, op maat gemaakte interieuroplossingen vinden hun weg naar woningen, hotels, restaurants, clubs en kantoren.

Denise Boekhoom, Managing Director van CRAVT, zegt: “Dit markeert een ongekende evolutie voor het bedrijf, het biedt de mogelijkheid om een uniek object van de collectie op de veiling te kopen, dit omdat wij de weg vrij maken voor een nieuw hoofdstuk van het merk.”

De veiling vindt plaats in de CRAVT Amsterdam Showroom, om 10:30 uur, over drie dagen tussen 16 en 18 mei 2017. Via een live webcast zijn online biedingen ook mogelijk. De bezichtiging vindt plaats vanaf 14 mei 2017, van10.00 tot 16.00 uur, alleen op afspraak. Catalogussen zijn beschikbaar via + 44- (0) 1761 414000 of via download van http://cravtauction.com/

Voor Directe Publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mark Flynn
PRO AUCTION
5 Midsomer Enterprise Park. BATH BA3 2BB
01761 414000
WWW.PROAUCTION.COM
mark@proauction.ltd.uk

Reacties uitgeschakeld voor Cravt Luxury Furniture Designer Collectie wordt Verkocht op de Veiling Tags:

Auteur:

This author has published 20 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.