Folders drukken met spoed

30 mei 2014 | Auteur: | Posted in Huis en tuin, Nieuws

Het kan natuurlijk voorkomen dat u met spoed folders nodig hebt. Dit kan onkunde van uw kant zijn, maar heel waarschijnlijk kon u er niks aan doen. Het gaat er natuurlijk om dat u met spoed nieuwe folders nodigt heeft om de voorraad die u nog heeft zo snel mogelijk aan te vullen.

Spoedklussen

Bij een spoedklus is het van belang dat u zo snel mogelijk wordt voorzien van nieuwe folders. Peter Print is een bedrijf dat u bij kan staan als u zo snel mogelijk nieuwe folders nodig hebt. Binnen één dag kunnen zij uw folders drukken als u deze op de juiste wijze aanlevert. Het is niet nodig om bang te zijn dat er hierdoor wordt ingeleverd op kwaliteit, want zij zullen er zorg voor dragen dat de folders met de grootste zorg worden gedrukt. Om de kwaliteit te controleren kun u proefmonsters of proeven opvragen, alleen bij spoedbestellingen is dit natuurlijk niet handig. Bel dan gerust naar een drukker wanneer je meer informatie wilt over de druk en print methoden van het bedrijf.

Waar moet op gelet worden

Wanneer u vaker spoedbestelling wilt kunnen plaatsen, is het van belang dat u er wel vanuit kunt gaan dat de kwaliteit van de folders van goede kwaliteit is. Bij sommige drukkers wordt op deze kwaliteit nog wel eens ingeleverd, daarom doet u er verstandig aan om hier goed op te letten! Daarnaast is het heel verstandig om goed op de levertijd te letten en rekening te houden met weekenden. Op welke dagen bezorgen ze en kun je het eventueel afhalen? Spreek dit dus duidelijk af met je drukker.

Oplage & prijs
Het is heel normaal dat u te maken krijgt met extra kosten omdat de uitgever sneller moet leveren dat ze normgaal gewend zijn en hierdoor wellicht andere orders later worden afgewerkt. Mocht u meer geduld hebben, dan zou u ook een aantal dagen langer kunnen wachten waardoor de kosten vele malen lager zullen zijn.

Auteur:

This author has published 154 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.