Villeroy & Boch glazen

1 januari 2016 | Auteur: | Posted in Huis en tuin

Naast het welbekende merk voor exclusief eetservies, biedt Villeroy & Boch meerdere collecties in glasservies. Zo is er de Bernadotte collectie, die bijna doet denken aan de Middeleeuwen, met vormen van welven rondom het drinkglas. Hier kent men een glasdikte die niet zomaar stuk te krijgen is, wat zowel jong als oud zal aanspreken. Bovendien houdt het stevig vast. Vooral welkom is, dat het op elke tafel kan staan, al is het soms alleen maar al bijzetglas. Ook als cadeau zal het een ieder aanspreken. De glazen van Bernadotte zijn er in de meest gangbare maten en vormen.

Kristalglas van Villeroy en Boch

Andere oersterke glazen van Villeroy en Boch zijn die van de Boston collectie. Dankzij het rood, blauw en groen valt er eindeloos te combineren met de binnen de collectie horende heldere glazen van stevig kristal. Dit servies toont een brede rand bovenaan het glas, waardoor eruit drinken makkelijker wordt. De Boston collectie kent hoge glazen zoals de longdrink -of champagneglazen en andere vormen zoals dessertschaaltjes met voet. De waterbeker is een praktisch glas voor de allerkleinsten onder ons en het wijnglas biedt houvast dankzij de knopvorm in de voet. Alle glazen in de Boston collectie kunnen in de vaatwasser.

Een waar kunstwerk op je tafel

Naast de collecties Boston en Bernadotte, biedt Villeroy & Boch met haar collectie Farmhouse Touch nog meer unieke glazen vormen om mee te proosten. Deze collectie kent een longdrinkbeker in plaats van een glas en het witte wijnglas heeft een duidelijke uitzondering ten opzichte van het rode wijnglas. Geen collectie is hetzelfde bij Villeroy & Boch, dat zal je telkens opnieuw merken wanneer je oog valt op een andere collectie. Een ding is zeker: met een serviesdeel van dit Engelse serviesmerk plaats je altijd een waar kunstwerk op je al dan niet gedekte tafel.

Auteur:

This author has published 110 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.