Tegel outlet voor badkamertegels tot terrastegels

17 juni 2015 | Auteur: | Posted in Huis, Huis en tuin, Huisdieren, Tuin

Het opnieuw inrichten van de woning of het opknappen van de keuken of badkamer doen de meeste van ons graag. Het is niet alleen leuk om op zoek te gaan naar mooie spullen, nog leuker is het om het eindresultaat te zien en te genieten van de prachtige uitstraling. Toch kan het lastig zijn wanneer je het e.e.a. wilt vernieuwen, maar hiervoor maar een beperkt budget hebt. Om toch leuke aankopen te kunnen doen, is het zaak slim te shoppen. We geven je graag enkele tips.

Outletwinkels schieten als paddenstoelen uit de grond. Van immense kledingoutlets, tot outlets voor meubelen, woonaccessoires, keukens en badkamers. Er is namelijk steeds meer vraag naar betaalbare artikelen van goede kwaliteit. In een outlet zijn in de meeste gevallen dan ook prachtige artikelen verkrijgbaar, maar deze zijn afgeprijsd omdat ze bijvoorbeeld uit een oude collectie afkomstig zijn of in de showroom hebben gestaan. Er is dus niets mis mee, maar ze kunnen niet meer voor de nieuwprijs verkocht worden. Kortingen kunnen oplopen tot soms wel 70%! Ideaal dus wanneer je niet veel uit kunt of wilt geven.

Zelfs wand- en vloertegels kun je tegenwoordig kopen in een heuse tegel outlet. Zo kun je je badkamer of keuken van een geheel nieuwe look voorzien, zonder hiervoor diep in de buidel te hoeven tasten. Je kunt er terecht voor badkamertegels, terrastegels en keukentegels in alle denkbare stijlen, afmetingen en materialen. Uiteraard kun je in een tegel outlet ook terecht voor advies. Zo weet je zeker dat je badkamertegels of keukentegels koopt die perfect passen bij jouw wensen.

Een andere optie is het kopen van showroommodellen. Iedere meubel- badkamer- en keukenzaak verkoopt eens per jaar diverse showroommodellen. Deze moeten plaatsmaken voor de nieuwe collecties en worden dan ook met fikse kortingen verkocht. Hier kun jij je slag slaan. Want hoewel het mogelijk is dat er her en der een klein krasje op zit, is de kwaliteit uitstekend en gelijk aan modellen die niet in de showroom hebben gestaan. Wel is het belangrijk te informeren naar de garantievoorwaarden. Deze kunnen anders zijn dan voor nieuwe modellen.

Zo zie je dat wanneer je slim winkelt, je een hoop geld kunt besparen. En wie wil dat nu niet!

Auteur:

This author has published 76 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.