Personenbus verhuur

8 september 2015 | Auteur: | Posted in Huis en tuin

Bij personenbus verhuur denkt men vaak aan grote bussen voor lange afstanden. Maar heeft u er ook wel eens aan gedacht dat het huren van een personenbus ook voor andere doeleinden zeer geschikt is? Denk bijvoorbeeld aan een teamuitje, familiedag of weekendje weg met vrienden. Wanneer u met meerdere personen weggaat is het natuurlijk het gezelligst wanneer iedereen in hetzelfde busje past. En de busjes voor 9 personen zijn gewoon te besturen met een regulier rijbewijs.

Volkswagen busjes

Busjes van het merk Volkswagen worden veel ingezet als huurbusjes. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Volkswagen busjes zijn namelijk robuust, comfortabel en bieden voldoende bagageruimte. De meeste busjes die verhuurd worden zijn Volkswagen Transporter T5, de luxere uitvoering de Volkswagen Caravelle T5 en de Volkswagen Crafter. Alle busjes hebben een verlengede wielbasis. Ook de bagageruimte is een zeer groot voordeel van deze busjes, want als je met 9 personen weggaat moet er ook voor 9 personen bagage mee. Dat is allemaal mogelijk met deze Volkswagen busjes. De Volkswagen Crafter is de grootste bus en heeft dus ook de meeste ruimte.

Busje huren bij Kienhuis bus verhuur

Kienhuis bus verhuur is een bus verhuurder uit Overijssel. In 2002 zijn zij begonnen met het verhuren van één busje aan de plaatselijke sportvereniging. Al snel werden dit twee busjes en in 2010 waren het zelfs al 15 busjes. Het bedrijf is dus in de loop van de jaren erg gegroeid. Kienhuis bus verhuur is gespecialiseerd in personenbus verhuur voor 9 personen. Daarnaast hebben zij ook nog rolstoelbussen.

Auteur:

This author has published 154 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.